Čas za ajmoht (juha, mineštra, lonec, enolončnica)...

[ENOLONČNICA][bleft]

Sezona buč ponuja kopico "futer" rešitev...

[BUČA][threecolumns]

ZBRANO PO SKLOPIH....

[A][bleft]

DIETA popraznična z zelenjavo juho 2/7

DRUGI DAN

jejte IZKLJUČNO zelenjavno juho (receptura , članek 1/7) ter kolikorkoli želite sveže oz konzervirane zelenjave. Priporočam , da jeste čim več zelene lisnate zelenjave ( solata , rukola , špinača ....). Odsvetujem stročnice , koruzo , grah.
Za večerjo se malo razvajajte in si spečite 1. večji krompir, vendar brez dodatka maščob. Ob koncu mu lahko dodate žlico kisle smetane ali masla.
Pije se veliko vode, nesladkani čaj in privoščite si lahko tudi nesladkano črno kavo.
Objavljeni komentarji
  • Blogger Komentar preko Bloggerja
  • Facebook Komentar preko Facebooka
  • Disqus Komentar preko Disqusa

Ni komentarjev :


"vklopi" kulinarično domišljio in jo spravi v kozarec...

[SLADKI KOZAREC][threecolumns]

"IN" V VSEH LETNIH ČASIH...

[B-BURGER][twocolumns]

Tahitro...

[DO 15 MIN][bleft]