SVET BARV: IZ KOLEKCIJE B-BURGER...

[B-BURGER][threecolumns]

Čas za ajmoht (mineštra, lonec, enolončnica)...

[ENOLONČNICA][bleft]

V/do 15-ih minutah...

[POLETNA VEČERJA][threecolumns]

DIETA popraznična z zelenjavo juho 5/7

PETI DAN

Peti dan se je juha (receptura za juho, članek 1/7), govedina in sveži paradižnik. Pojeste lahko cca 200g govejega mesa in 6 kom svežih paradižnikov. PRIPRAVA - MESO goveji zrezek na hitrom popečemo na obeh straneh brez maščob , zalijemo z malenkost vode in dušimo. Vodo od dušenja zavržemo. PARADIŽNIK narežemo in začinimo ( sol, poper, bazilika) in žlico olivnega olja. Kot dodatek paradižniku dodamo lahko eno manjšo čebulo. Čez dan probamo spiti čim več vode, da omogočite , da se kislina spere z vašega organizma. Juho jejte vsaj enkrat . Pijete lahko tudi nesladkani čaj in skodelico nesladkane črne kave.
Objavljeni komentarji
  • Blogger Komentar preko Bloggerja
  • Facebook Komentar preko Facebooka
  • Disqus Komentar preko Disqusa

Ni komentarjev :


Kaj vse gre lahko v kozarec...

[KOZAREC][twocolumns]

Brez čokolade ne gre... :-)

[ČOKOLADA][twocolumns]

Dan ima 24 ur, teden sedem dni, a zna biti "prklemansk" pestro... :-)

[BLAŽ-MY STORY][bleft]