Čas za ajmoht (juha, mineštra, lonec, enolončnica)...

[ENOLONČNICA][bleft]

Sezona buč ponuja kopico "futer" rešitev...

[BUČA][threecolumns]

ZBRANO PO SKLOPIH....

[A][bleft]

DIETA popraznična z zelenjavo juho 5/7

PETI DAN

Peti dan se je juha (receptura za juho, članek 1/7), govedina in sveži paradižnik. Pojeste lahko cca 200g govejega mesa in 6 kom svežih paradižnikov. PRIPRAVA - MESO goveji zrezek na hitrom popečemo na obeh straneh brez maščob , zalijemo z malenkost vode in dušimo. Vodo od dušenja zavržemo. PARADIŽNIK narežemo in začinimo ( sol, poper, bazilika) in žlico olivnega olja. Kot dodatek paradižniku dodamo lahko eno manjšo čebulo. Čez dan probamo spiti čim več vode, da omogočite , da se kislina spere z vašega organizma. Juho jejte vsaj enkrat . Pijete lahko tudi nesladkani čaj in skodelico nesladkane črne kave.
Objavljeni komentarji
  • Blogger Komentar preko Bloggerja
  • Facebook Komentar preko Facebooka
  • Disqus Komentar preko Disqusa

Ni komentarjev :


"vklopi" kulinarično domišljio in jo spravi v kozarec...

[SLADKI KOZAREC][threecolumns]

"IN" V VSEH LETNIH ČASIH...

[B-BURGER][twocolumns]

Tahitro...

[DO 15 MIN][bleft]