SVET BARV: IZ KOLEKCIJE B-BURGER...

[B-BURGER][threecolumns]

Čas za ajmoht (mineštra, lonec, enolončnica)...

[ENOLONČNICA][bleft]

V/do 15-ih minutah...

[POLETNA VEČERJA][threecolumns]

RIBJI FILE Z JAGODAMI


Zahtevnost: enostavno
Čas priprave: 20 minut

Sestavine za 2 osebe:
0,40kg RIBJI FILE (aljaški polak, lahko pa tudi : sheatfish / losos / oslič
0,20 kg KRAŠKI PRŠUT
8 kom TOAST SIR lističi
8 kom JAGODE
POPER
ROŽMARIN
ČESEN
PETERŠILJ
OLIVNO OLJE

Predpriprava:



- kraški pršut narežemo na tanke rezine ali pa že kupimo narezanega
- jagode očistimo in narežemo na tanke rezine
- česen in peteršilj nasekljamo
Priprava:
Pršut položimo na desko, obložimo ga s sirom in jagodami. Na to položimo ribji file in potrosimo s poprom, rožmarinom, česnom in petršiljem. Po ribjem fileju položimo jagode, sir in zavijemo. Na ponvi segrejemo olivno olje in spečemo zavitek. Pečemo ga 14 minut (na vsaki strani 7 minut).

Objavljeni komentarji
  • Blogger Komentar preko Bloggerja
  • Facebook Komentar preko Facebooka
  • Disqus Komentar preko Disqusa

Ni komentarjev :


Kaj vse gre lahko v kozarec...

[KOZAREC][twocolumns]

Brez čokolade ne gre... :-)

[ČOKOLADA][twocolumns]

Dan ima 24 ur, teden sedem dni, a zna biti "prklemansk" pestro... :-)

[BLAŽ-MY STORY][bleft]