Slider

script type='text/javascript'>var postcount = 11;

PRIROČNIK ARTIKLOV - potrošnik potrošniku - ocene

3

Podstran "PRIROČNIK ARTIKLOV" je nastala in se bo dopolnjeval izključno za potrošnike, ki si želijo ob poplavi artiklov za svoj denar dobiti čim več in čim kvalitetnejši artikel.

Vsa mnenja oz. opazke so izključno moje mnenje pridobljene na podlagi mojih dolgoletnih izkušenj in nakupovanja artiklov različnih proizvajalcev, v različnih trgovinah.
Nakupujem v različnih trgovinah, kot so MERKATOR, SPAR, LIDEL, HOFER, EUROSPIN, L. LECLERK... Med drugim v zgoraj navedenih trgovinah opazujem in za preizkus nakupujem artikle, ki jih imajo v vseh trgovinah. Le, da so različne embalaže, drugi proizvajalci, kvaliteta niha in tudi kar je najpomembnejše cena.


Za začetek se lahko spravim kar na artikel LISTNATO TESTO.
Ponujajo nam zmrznjeno in tudi hlajeno listnato testo. Ob današnjem tempu življenja priporočam  HLAJENO LISTNATO TESTO, ki je že valjano in navito na kolut. Praktičen za uporabo in uporabimo ga lahko za nešteto kuharskih mojstrovin. Le nekaj okusnih izdelkov, ki vsebuje lisnato testo: KREMNA REZINA, SLANO PECIVO, ZAVITEK (jabolčni, špinačni, sirov, zeljni...)... Uporabimo ga lahko za zavijanje raznih mesnin, sadja, ... Zelo okusne in na hitro naredite lahko tudi SKUTINE ŠTRUKLJE ali OREHOVE ŠTRUKLJE ali pa hrenovko malo drugače HRENOVKA V LISTNATEM TESTU.
Ob ponudbi na Slovenskem tržišču priporočam LISTNATO TESTO (hlajeno) s trgovine HOFER. Preizkušenih je bilo kar nekaj različnih, a mojim zahtevam nista bila kos, testo z Lidla in Spara (s-budget). Cena artikla v vseh treh trgovinah se trenutno giblje nekaj pod 0,90€.

3
( Hide )
  1. ooooo lejga pa si res pohvalu.. zdej vsakič, ko bo kašna jed vsebovala listnato testo morš napisat zravn, da je iz hoferja hahaah ajd bod pridn ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. ...a dej dej..sej mogoč boš pa ti dobiu. morš bit optimističen: :)) če pa ne dobiš-pa kva je zate 50 evrčkov-sitniš hehe

    OdgovoriIzbriši

both, mystorymag

NE SPREGLEJ

AVOKADO, ZDRAVO, BREZ GLUTENA
Copyright © Blaž Kuha 2023. Vse pravice pridržane.
izdelal by templateszoo