Čas za ajmoht (juha, mineštra, lonec, enolončnica)...

[ENOLONČNICA][bleft]

Sezona buč ponuja kopico "futer" rešitev...

[BUČA][threecolumns]

ZBRANO PO SKLOPIH....

[A][bleft]

SVINJSKA REBRCA Z MEDOM

Zahtevnost:
enostavno


Čas priprave:
30 minut


Nasvet:
limetino lupino lahko zamenjamo za limonino lupino 

Sestavine za 2 osebe:
0.50 kg mesnatih svinjskih rebrc
4 žlice cvetličnega medu
sol
poper
1 čajna žlička naribane limetine lupine
rožmarin
timijan
1 nožno konico mletega muškatnega oreščka
žafranika

Priprava:
Svinjska rebrca narežemo na debelino prsta ter natremo s soljo in poprom. V skodelici zmešamo med, naribano limetino lupino, muškatni orešček in po en ščepec rožmarina, timijana in žafranike. Rebrca s pomočjo čopiča po vseh straneh premažemo s pripravljenim mednim premazom. Reberca pečemo lahko na žaru, v ponvi ali pečici. Pečemo jih približno 20 minut, da dobijo rjavo zlato barvo.
Objavljeni komentarji
  • Blogger Komentar preko Bloggerja
  • Facebook Komentar preko Facebooka
  • Disqus Komentar preko Disqusa

Ni komentarjev :


"vklopi" kulinarično domišljio in jo spravi v kozarec...

[SLADKI KOZAREC][threecolumns]

"IN" V VSEH LETNIH ČASIH...

[B-BURGER][twocolumns]

Tahitro...

[DO 15 MIN][bleft]