SLASTNI PREDLOGI IZ ŽIT!

[ŽITO][threecolumns]

Sezona solat je tukaj...

[SOLATA][bleft]

Kaj vse si lahko pripravite za malico TO GO...

[TO GO][threecolumns]

SVINJSKA REBRCA Z MEDOM

Zahtevnost:
enostavno


Čas priprave:
30 minut


Nasvet:
limetino lupino lahko zamenjamo za limonino lupino 

Sestavine za 2 osebe:
0.50 kg mesnatih svinjskih rebrc
4 žlice cvetličnega medu
sol
poper
1 čajna žlička naribane limetine lupine
rožmarin
timijan
1 nožno konico mletega muškatnega oreščka
žafranika

Priprava:
Svinjska rebrca narežemo na debelino prsta ter natremo s soljo in poprom. V skodelici zmešamo med, naribano limetino lupino, muškatni orešček in po en ščepec rožmarina, timijana in žafranike. Rebrca s pomočjo čopiča po vseh straneh premažemo s pripravljenim mednim premazom. Reberca pečemo lahko na žaru, v ponvi ali pečici. Pečemo jih približno 20 minut, da dobijo rjavo zlato barvo.
Objavljeni komentarji
  • Blogger Komentar preko Bloggerja
  • Facebook Komentar preko Facebooka
  • Disqus Komentar preko Disqusa

Ni komentarjev :


Kaj ve je že moja malenkost pripravila za NeDelo - Odprta Kuhinja?

[ODPRTA KUHINJA][twocolumns]

Dan ima 24 ur, teden sedem dni, a zna biti "prklemansk" pestro... :-)

[BLAŽ-MY STORY][bleft]

Sladko v kozarcu vedno zažge...

[SLADKI KOZAREC][threecolumns]