Čas za ajmoht (juha, mineštra, lonec, enolončnica)...

[ENOLONČNICA][bleft]

Sezona buč ponuja kopico "futer" rešitev...

[BUČA][threecolumns]

ZBRANO PO SKLOPIH....

[A][bleft]

SVINJSKA ZAREBRNICA S ČESNOM



Čas priprave:
60 minut
Zahtevnost:
enostavno
Nasvet:
pinole lahko nadomestimo z mandeljni









Sestavine za 2 osebe:
0,40 kg svinjske zarebrnice (2 kosa)
2 vejice peteršilja
6 strokov česna
sol
poper
olivno olje
2 žlice pinol
Predpriprava:
- česen in peteršilj fino sesekljamo
- pinole fino zmeljemo
Love and pride Fashion
Priprava:
Svinjske zarebrnice potolčemo in prerežemo žilice. Česen, peteršilj, pinole, sol, poper in 4 žlice olivnega olja dobro premešamo in premažemo zarebernice, pokrijemo in pustimo počivati v hladilniku pol ure. Na segreti ponvi spečemo zarebernice (vsaka stran približno 7 minut), nato pokrijemo in dušimo še 5 minut.
Prostor za komentar
  • Blogger Komentar preko Blogerja
  • Facebook Komentar preko Faceboka
  • Disqus Komentar preko Disqusa

1 komentar :

  1. Naredil z mandeljni, kajti pinjol nisem imel doma.
    Enostavno in odlično.

    OdgovoriIzbriši


"vklopi" kulinarično domišljio in jo spravi v kozarec...

[SLADKI KOZAREC][threecolumns]

"IN" V VSEH LETNIH ČASIH...

[B-BURGER][twocolumns]

Tahitro...

[DO 15 MIN][bleft]