SLASTNI PREDLOGI IZ ŽIT!

[ŽITO][threecolumns]

Sezona solat je tukaj...

[SOLATA][bleft]

Kaj vse si lahko pripravite za malico TO GO...

[TO GO][threecolumns]

SVINJSKA ZAREBRNICA S ČESNOM



Čas priprave:
60 minut
Zahtevnost:
enostavno
Nasvet:
pinole lahko nadomestimo z mandeljni









Sestavine za 2 osebe:
0,40 kg svinjske zarebrnice (2 kosa)
2 vejice peteršilja
6 strokov česna
sol
poper
olivno olje
2 žlice pinol
Predpriprava:
- česen in peteršilj fino sesekljamo
- pinole fino zmeljemo
Love and pride Fashion
Priprava:
Svinjske zarebrnice potolčemo in prerežemo žilice. Česen, peteršilj, pinole, sol, poper in 4 žlice olivnega olja dobro premešamo in premažemo zarebernice, pokrijemo in pustimo počivati v hladilniku pol ure. Na segreti ponvi spečemo zarebernice (vsaka stran približno 7 minut), nato pokrijemo in dušimo še 5 minut.
Prostor za komentar
  • Blogger Komentar preko Blogerja
  • Facebook Komentar preko Faceboka
  • Disqus Komentar preko Disqusa

1 komentar :

  1. Naredil z mandeljni, kajti pinjol nisem imel doma.
    Enostavno in odlično.

    OdgovoriIzbriši


Kaj ve je že moja malenkost pripravila za NeDelo - Odprta Kuhinja?

[ODPRTA KUHINJA][twocolumns]

Dan ima 24 ur, teden sedem dni, a zna biti "prklemansk" pestro... :-)

[BLAŽ-MY STORY][bleft]

Sladko v kozarcu vedno zažge...

[SLADKI KOZAREC][threecolumns]