Slider

script type='text/javascript'>var postcount = 11;

ACAI - južnoameriški sadež osvaja

0
BIO ACAI KAPSULE

Ljudje vse bolj strmimo k zdravemu prehranjevanju, a potrebna je tudi popestritev v obliki kakšne žličke prahu ali kapsule. Večinoma sadež ACAI pripravljajo v obliki raznih pripravkov za hujšanje, a je več kot le za uravnavanje telesne teže. Drobne jagode, ki prihajajo iz Južne Amerike po imenu ACAI so svetovni hit, saj ponujajo vrsto snovi koristnih za naše telo.

Majhne, temno vijolične acai jagode spominjajo na borovnice, vendar so nekoliko manjše. Sočni in zdravi sadeži dvakrat letno dozorijo na visokih palmah v gozdovih Amazonije, kjer tudi najbolje uspevajo. Priljubljeno eksotično sadje velja za naravni eliksir zdravja in lepote. 
BIO ACAI KAPSULE IN PRAH


Prebudi energijo v sebi!
Acai so najprej uporabljala plemena živeča v amazonski džungli kot energijski spodbujevalnik pri lovu in kot vir seksualne energije. Sadje z visoko energetsko vrednostjo pomaga graditi močan imunski sistem, bojevati se proti okužbami, ohranjati dobro razpoloženje in uživati življenje.
ACAI V PRAHU


- ugoden vpliv na težo
- krepi imunski sistem
- bogat vir antioksidantov
- povečuje energijo

Če prebiramo njihovo sestavo, nam hitro postane jasno, zakaj ACAI. Sadež je bogat s kalijem, bakrom, magnezijem, vitamini B-skupine, vitamini C, A, D in E, vlakninami, omega-3 maščobnimi kislinami, fitosteroli, zdravimi nenasičenimi maščobami. Ogljikovi hidrati v sadežu nam dajejo energijo, medtem ko vlaknine skrbijo za njeno počasno sproščanje in izboljšujejo prebavo.
TRAČKO GURMAN PRIPOROČA



0

Ni komentarjev

Objavite komentar

both, mystorymag

NE SPREGLEJ

AVOKADO, ZDRAVO, BREZ GLUTENA
Copyright © Blaž Kuha 2023. Vse pravice pridržane.
izdelal by templateszoo