SLASTNI PREDLOGI IZ ŽIT!

[ŽITO][threecolumns]

POČASI A ZANESLJIVO PRIHAJA SEZONA SOLAT...

[SOLATA][bleft]

Kaj vse si lahko pripravite za malico TO GO...

[TO GO][threecolumns]

Kuharski blog

posodobljeno 28.05.2017
Prikupno zmeden perfekcionist, na poti do uresničitve svojih sanj…


ideja za blog
Na začetku je bilo v mislih, imeti le prostor na spletu, kjer sem želel beležiti svoje recepte. A s časoma je nastal pripomoček za lažji način, kako deliti recepte med tiste, ki me poznajo. Na koncu sem padel v vrtinec, ki me je posrkal in takrat sem začel rasti…
Kljub vsemu znanju se še vedno vsak dan učim, prebiram knjige in brskam po spletu, kjer med drugim iščem tudi navdih in nove ideje. Ne kopiram, zapomnim si le postopek in potem naredim izvedbo recepta z mojo noto. Pri vihtenju kuhle stremim k temu, da poskušam jedi pripraviti na nov in osvežen način, poiskati bližnjice in enostavnejše priprave…
S časoma me prevzela tudi fotografija, saj je kljub okusnim receptom, pomemben del za uspeh. Ni lahko s to fotografijo, a tudi tukaj je potrebno še kar nekaj znanja…
nastanek imena

Skozi vsa ta leta pisanja, rasti in ustvarjanja je blog doživel nekaj sprememb v imenu, a vse skozi sem izhajal iz sebe. Saj si želim, da me obiskovalci bloga spoznajo skozi recepte in preko slogana "PREPROSTO IN OKUSNO". Preprost in klasičen naslov bloga "BlažKuhaSi" je vse tisto oz. predstavlja kar živim, jem...
vizija bloga

Ustvariti želim blagovno znamko, ob kateri se bodo ljudje počutili dobro v stiku z njo, na tak ali drugačen način… A hkrati želim kulinarični blog, kjer ni negativizma in stresa, napolnjenega z obilo informacij o slastni hrani, recepturami za vse okuse, z mojim priokusom…
MISEL

VSI SI ŽELIMO ZDRAVO HRANO Z ODLIČNIM IZGLEDOM IN OKUSOM, A SEM IN TJA SE RADI PREKRŠIMO Z ODLIČNO SLADKO NASLADO. PREDSTAVLJAM NOVE IN OSVEŽENE NAČINE PRIPRAVE, BLIŽJICE IN IZNAJDLJIVOST, KI ZAHTEVA MANJ ČASA IN POVZROČA PRAVO MALO KULINARIČNO ČAROVNIJO...
 namigi za sodelovanje
oglaševanje in sodelovanje

Kontakt E nalov

O sem pa tja čem, pa najdete tudi ⇣

V tem vremenu paše malo sproščujočega branja ... :-) + še nekaj koristnih nasvetov in receptur.... Aja, v tiskani izdaji pa vse recepture ...
Objavil/a BLAŽ KUHA dne 20. maj 2017
Kot zanalašč za nedeljsko branje... :-)
Objavil/a BLAŽ KUHA dne 16. oktober 2016
[MESEC ŽE NAOKOLI] [ŽE IMATE SVOJ IZVOD]Tako kot vsak vikend, se tudi ta vikend najde zanimivo in sproščujoče branje v #nedelo #odprtakuhinja, sveži recepti... ;-)
Objavil/a BLAŽ KUHA dne 19. november 2016
Malo sproščenega večernega branja, pa še kako idejo dobite za praznični meni ... :-)
Objavil/a BLAŽ KUHA dne 17. december 2016
/NEDELJSKO BRANJE/ Izziv mi bil kvaliteta, cena in zdravo.... :-) In kaj je nastalo, si lahko preberete v prilogi Odprta kuhinja NeDelo...
Objavil/a BLAŽ KUHA dne 8. januar 2017
Čas za vikend branje s priokusom pusta na Delo :-) in v tiskani izdaji NeDelo, priloga Odprta Kuhinja.... :-) #recepti #delo #nedelo #odprtakuhinja #Slovenija #blog #kulinarika #recept #blazkuha
Objavil/a BLAŽ KUHA dne 18. februar 2017
Dobro jutro vsem :-) Za začetek dneva malo sproščujočega branja, pa še kakšno idejo za današnje kosilo, prigrizek ali večerjo lahko dobite... :-)
Objavil/a BLAŽ KUHA dne 19. marec 2017
Za konec vikenda pa nekaj sproščujočega branja... Le kaj je moja malenkost povedala in ustvarila ta mesec za Nedelo - Odprta Kuhinja :-)
Objavil/a BLAŽ KUHA dne 23. april 2017
NeDelo / Odprta kuhinja 21.5.2017 ; št. 21

NeDelo / Odprta kuhinja 23.4.2017 ; št. 17

NeDelo / Odprta Kuhinja 19.03.2017 ; št. 12

Liza št.11, 9.3.2017

LIZA št. 8, 16.22017 ; LIZA št. 9, 23.2.2017

NeDelo / Odprta Kuhinja 19.2.2017 ; št. 8

NeDelo / Odprta Kuhinja 8.1.2017 ; št. 2

NeDelo / Odprta Kuhinja 18.12.2016 ; št. 51

NeDelo / Odprta Kuhinja 20.11.2016 ; št. 47

NeDelo / Odprta Kuhinja 16.10.2016 ; št. 42
Revija Jana 9.8.2016 ; št. 33

Revija Lisa, spletni portal Aktivna.si, oddaja Dobro Jutro RTV SLO, ...

*********
Objavljeni komentarji
  • Blogger Komentar preko Bloggerja
  • Facebook Komentar preko Facebooka
  • Disqus Komentar preko Disqusa

Ni komentarjev :


Kaj ve je že moja malenkost pripravila za NeDelo - Odprta Kuhinja?

[ODPRTA KUHINJA][twocolumns]

Dan ima 24 ur, teden sedem dni, a zna biti "prklemansk" pestro... :-)

[BLAŽ-MY STORY][bleft]