Slider

script type='text/javascript'>var postcount = 11;

PRAVICE, POGOJI IN PIŠKOTKI

.



Creative Commons licenca
Blaž`Kuha je ponujeno pod Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno 4.0 International licenco.
Ustvarjena na podlagi dela, dostopnega na https://www.blazkuha.si/.

Licenca se nanaša na spletno mesto: www.blazkuha.si.

Poleg navedenih pogojev CC licence veljajo naslednje pravice ali omejitve:
Dovoljeno je (v komercialne ali nekomercialne namene) na poljubnem spletnem mestu objaviti do eno fotografijo ali/in do enega odstavka dela z možnostjo predelave velikosti fotografije, pod pogojem, da je na isti strani objavljena povezava in s tem jasno naveden vir: www.blazkuha.si in povezava do citirane vsebine (npr. https://www.blazkuha.si/....html).
Ni dovoljeno prevajati delne ali celotne vsebine brez pisnega privoljenja avtorja.
Za uporabo vsebine v komercialne namene je potrebno predhodno pisno privoljenje avtorja.

Kratek povzetek: Če uporabite delček besedila ali fotografijo na svojem spletnem mestu, prosim, navedite povezavo do spletnega mesta https://www.blazkuha.si/.



O P O Z O R I L O !
Vse fotografije na blogu BlažKuhaSi so last avtorja in jih ni dovoljeno kopirati, reproducirati in uporabljati brez avtorjeve privolitve, razen pod pogoji navedenimi zgoraj.
Vsakršna neupravičena uporaba bo kazensko in odškodninsko preganjana s strani avtorja.

Razkritje rabe piškotkov (cookies)
Spletni blog Blaž`kuha svoje nemoteno delovanje uporabljajo t. i. piškotke (cookies). To so datoteke, ki se odlagajo na napravi uporabnika, s katero ta dostopa do spletnega portala. Z njimi se na uporabnikovi napravi hranijo unikatni podatki o uporabniku oziroma nastavitve, ki si jih je na posameznem spletnem mestu izbral.
Zakaj priporočamo uporabo piškotkov
-          za boljšo uporabniško izkušnjo spletne strani obiskovalcem prilagodimo prikaz vsebine glede na pretekle obiske
-          za shranjevanje izbire pri ustvarjanju ožjega izbora naprav in ponudbe ter njihove primerjave
-          za prepoznavanje vaše naprave (računalnik, tablica, mobitel), ki omogoča prilagajanje prikaza vsebine vaši napravi
-          za spremljanje obiska, kar omogoča preverjanje učinkovitosti prikaza vsebin in ustreznosti oglasov ter nenehno izboljšavo spletnih strani,
Upravljanje z piškotki
Uporabnik v vsakem času ohranja popoln nadzor nad piškotki, saj jih lahko kadarkoli izbriše, omeji ali povsem onemogoči. Navodila, kako to stori, se razlikujejo od naprave do naprave in so na voljo na domači strani posameznega proizvajalca programske opreme. Vi torej odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na svoji napravi. Nastavitve zanje lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku.

Katere t.i. piškotke uporabljamo

0

Ni komentarjev

Objavite komentar

both, mystorymag

NE SPREGLEJ

AVOKADO, ZDRAVO, BREZ GLUTENA
Copyright © Blaž Kuha 2023. Vse pravice pridržane.
izdelal by templateszoo