Čas za ajmoht (juha, mineštra, lonec, enolončnica)...

[ENOLONČNICA][bleft]

Sezona buč ponuja kopico "futer" rešitev...

[BUČA][threecolumns]

ZBRANO PO SKLOPIH....

[A][bleft]

Paradižnikov concassé

Concasse – blanširan paradižnik, jajčevec in podobne vrtnine, olupljene in narezane na kocke (0,5*0,5cm).
Paradižnikov concasse, paradižnik



Paradižnike operemo in jih položimo v vrelo vodo za minuto in pol. 
Paradižnike vzamemo iz vroče vode, jih prestavimo v mrzlo ter pustimo, da se ohladijo. 
Z roko oz. s pomočjo noža odstranimo lupino.
Vsakega od paradižnikov razrežemo na 4 kose.
Krhlju paradižnika odstranimo semena in razrežemo paradižnikovo meso na kockice (0,5*0,5 cm). 
Objavljeni komentarji
  • Blogger Komentar preko Bloggerja
  • Facebook Komentar preko Facebooka
  • Disqus Komentar preko Disqusa

Ni komentarjev :


"vklopi" kulinarično domišljio in jo spravi v kozarec...

[SLADKI KOZAREC][threecolumns]

"IN" V VSEH LETNIH ČASIH...

[B-BURGER][twocolumns]

Tahitro...

[DO 15 MIN][bleft]