Čas za ajmoht (juha, mineštra, lonec, enolončnica)...

[ENOLONČNICA][bleft]

Sezona buč ponuja kopico "futer" rešitev...

[BUČA][threecolumns]

ZBRANO PO SKLOPIH....

[A][bleft]

Večerja


Ljudje v večini pripravljamo tri redne obroke, ki jih poznamo kot zajtrk, kosilo in večerja. 5.1 

Večerja je zadnji dnevni obrok, ki ga praviloma zaužijemo med 18.00 in 22.00 uro. Zadnji dnevni obrok pripravimo iz lahko prebavljivih jedi in lahko vsebuje tako hladno predjed, juhe, toplo predjed, glavno jed s prilogo in prikuho, solato in sladico.


Souper je pozna večerja, ki jo pripravimo po 22.00 uri, a jedi so lahko prebavljive. 
Objavljeni komentarji
  • Blogger Komentar preko Bloggerja
  • Facebook Komentar preko Facebooka
  • Disqus Komentar preko Disqusa

Ni komentarjev :


"vklopi" kulinarično domišljio in jo spravi v kozarec...

[SLADKI KOZAREC][threecolumns]

"IN" V VSEH LETNIH ČASIH...

[B-BURGER][twocolumns]

Tahitro...

[DO 15 MIN][bleft]