SVET BARV: IZ KOLEKCIJE B-BURGER...

[B-BURGER][threecolumns]

Čas za ajmoht (mineštra, lonec, enolončnica)...

[ENOLONČNICA][bleft]

V/do 15-ih minutah...

[POLETNA VEČERJA][threecolumns]

Nabodala s tortelini

Hitra, preprosta in okusna ideja za "TO GO", ki si jo boste pripravili v desetih minutah.


Kaj se potrebuje za okusna nabodala?

GLAVNE SESTAVINE
tortelini polnjeni s špinačo in skuto
omaka pesto alla genovese
sir mozzarella v kroglicah
okrasni paradižnik
OSTALO
sol
lesene palčke za nabodala
čopič za mazanje


PREDPRIPRAVA

- torteline skuhamo v osoljeni vodi, odcedimo in splaknemo s hladno vodo
- okrasni paradižnik (poznan tudi kot češnjev paradižnik) operemo pod tekočo vodo
- mozzarella kroglice odcedimo
PRIPRAVA

Na leseno palčko izmenično natikamo: tortelin, mozzarela, okrasni paradižnik, tortelin...

Postopek ponavljamo toliko časa, da porabimo vse torteline.
S čopičem za mazanje, na pripravljena nabodala, nanesemo omako pesto.

Nabodala iz tortelinov shranimo v PVC posodo, pokrijemo in so že pripravljeni, da gredo z nami v šolo, službo, izlet...
Objavljeni komentarji
  • Blogger Komentar preko Bloggerja
  • Facebook Komentar preko Facebooka
  • Disqus Komentar preko Disqusa

Ni komentarjev :


Kaj vse gre lahko v kozarec...

[KOZAREC][twocolumns]

Brez čokolade ne gre... :-)

[ČOKOLADA][twocolumns]

Dan ima 24 ur, teden sedem dni, a zna biti "prklemansk" pestro... :-)

[BLAŽ-MY STORY][bleft]