Slider

script type='text/javascript'>var postcount = 11;

Čokoladne palačinke "ZA AKTIVNE"

RECEPTI ZA PALAČINKE: Sladica s čokoladnim priokusom je primerna za aktivne osebe ali po vadbi.
0
Sladica s čokoladnim priokusom je primerna za aktivne osebe ali po vadbi.
Slastne palačinke z okusom čokolade, v kombinaciji z rabarbaro, jagodami in bučnim oljem je recept za slastne beljakovinske palačinke, posebej primerne za vse, ki smo aktivni oz. se ukvarjamo s športom. Med testiranjem, pripravo in okušanjem visoko beljakovinskih palačink iz ↪PANCAKE praška BioTechUSA/ malinca.si sem preizkusil kar nekaj različnih kombinacij, a na koncu se odločil za spodnjo verzijo. Okus palačinke, sladkih jagod z rahlim priokusom kislosti rabarbare vse skupaj v slastno kombinacijo poveže prav ↪bučno olje, ki je pripravljeno po tradicionalnem štajerskem receptu. No ja 😉 pa še za tiste, ki niste toliko drzni. Bučno olje lahko nadomestite s stopljeno temno čokolado ...
Glavni dve sestavini sem izbral med brskanjem po spletni trgovini Malinca. Mimogrede, v letu 2015 jebila "SPLETNI TRGOVEC LETA".👏 No pa še to,😉 če vam okus čokolade ne sede lahko izberete okus ↪vanilije…😋
½ stebla rabarbare
3 jagode
nekaj melisinih listov
kokosovo olje
Prašek za pripravo visokobeljakovinskih palačink BioTechUSA z okusom čokolade stresemo v posodo, prilijemo 50 ml hladne vode in dobro premešamo. Pustimo stati eno minuto. 
Ponev premažemo s kokosovim oljem in spečemo manjše palačinke (žlico pripravka za palačinke položimo na ponev, na vsaki strani pecite približno minuto oz. toliko časa, da se naredi zlato rjava skorja).
Rabarbaro olupimo, narežemo na manjše koščke in prepražimo na kokosovem olju (4 minute). Jagode očistimo in narežemo na četrtine.
Čokoladne palačinke položimo na servirni krožnik, potrosimo z jagodami, s praženo rabarbaro, listi melise in pokapamo z bučnim oljem.
***
0

Ni komentarjev

Objavite komentar

both, mystorymag

NE SPREGLEJ

AVOKADO, ZDRAVO, BREZ GLUTENA
Copyright © Blaž Kuha 2023. Vse pravice pridržane.
izdelal by templateszoo