Slider

script type='text/javascript'>var postcount = 11;

Deset let brezplačnih nakupov

Velika nagradna igra ob 10. rojstnem dnevu Lidla Slovenija je pred dnevi dosegla svoj vrhunec z žrebom glavne nagrade – kar 10 let brezplačnih nakupov v Lidlovih trgovinah v Sloveniji. Srečni nagrajenec, ki je nagrado uradno prevzel danes, je družinski človek, oče dveh otrok, Matej Bezovnik iz okolice Slovenskih Konjic.
0


Velika nagradna igra ob 10. rojstnem dnevu Lidla Slovenija je pred dnevi dosegla svoj vrhunec z žrebom glavne nagrade – kar 10 let brezplačnih nakupov v Lidlovih trgovinah v Sloveniji.
Srečni nagrajenec, ki je nagrado uradno prevzel danes, je družinski človek, oče dveh otrok, Matej Bezovnik iz okolice Slovenskih Konjic. Foto: Marko Pigac / Lidl Slovenija
Sreča je bila nagrajencu neizmerno naklonjena, saj so Lidlovi kupci med 16. marcem do 24. majem na Lidlovi spletni strani vnesli več kot milijon unikatnih kod s kuponov, ki so jih prejeli ob nakupu nad 10 EUR na blagajni v Lidlovih trgovinah. »Praznovanje 10 let delovanja Lidla Slovenija na trgu je dobro odmevalo med našimi kupci,« je povedal Gregor Kosi, generalni direktor podjetja, ki je danes predal nagrado v roke srečnemu nagrajencu. »Vseskozi se obračamo k našim kupcem in v desetih letih so ti v naših trgovinah opravili več kot 160 milijonov nakupov. Prav zanje smo pripravili nagradno igro, ki se zdaj zaključuje z izjemnim veseljem družine iz Slovenskih Konjic.«
Matej Bezovnik, ki v Lidlovih trgovinah najraje kupi različne aparate in orodje, je ob prejetju nagrade povedal: »Ko so me poklicali, da sem dobil glavno nagrado, me je prešinilo, da je to tako, kot da bi dobil desetletno rento! V Lidlovi trgovini v Slovenskih Konjicah izjemno radi nakupujemo, otroci imajo radi sladoled in čokoladne kroglice za zajtrk, pa sirove štručke! Jaz se najraje sprehajam med hodniki na sredini, kjer vedno dobim kaj zase, za svojo delavnico in vrt.«
Srečni nagrajenec je na podelitev nagrade pripeljal svojo celotno družino, tudi svojo mamo, ki je na dogodku skrbno bdela nad kuverto z darilnimi karticami. Na dogodku jim je s skladbama Za vedno in To mi je všeč veselje naredita tudi Nina Pušlar.
10 let stalne skrbi za kupce in zaposlene
Lidl Slovenija je sicer del mednarodne 
Skupine Lidl, ki je trenutno prisotna v 30 državah po svetu, trgovine pa ima v kar 27 državah. Lidl Slovenija ima trenutno 49 trgovin in več kot 1.300 zaposlenih. Kot pravijo v podjetju, v središče svoje dejavnosti vedno postavljajo kupce. Držijo se preprostega načela: ponujajo najvišjo kakovost po ugodnih cenah in želijo s ponudbo več kot 1600 izdelkov lastnih in uveljavljenimi blagovnih znamk zadovoljiti vsakdanje potrebe vsake družine.
Ob okroglem rojstnem dnevu Lidla Slovenija je številka 10 nosila prav poseben pomen. Praznovanje je s posebnimi aktivnostmi za kupce in zaposlene trajalo 10 tednov zapored. Kar 10 tednov zapored je Lidl Slovenija vsakemu kupcu podaril 10-odstotni popust na izdelke izbrane blagovne znamke, vsak teden pa je bila na vrsti po ena blagovna znamka. Konec marca so pripravili dneve veselja in po ulicah Ljubljane in Maribora za kratek čas uvedli avtobusno linijo 10, ki je vozila med Lidlovimi trgovinami.

0

Ni komentarjev

Objavite komentar

both, mystorymag

NE SPREGLEJ

AVOKADO, ZDRAVO, BREZ GLUTENA
Copyright © Blaž Kuha 2023. Vse pravice pridržane.
izdelal by templateszoo