Čas za ajmoht (juha, mineštra, lonec, enolončnica)...

[ENOLONČNICA][bleft]

Sezona buč ponuja kopico "futer" rešitev...

[BUČA][threecolumns]

ZBRANO PO SKLOPIH....

[A][bleft]

Maslen rogljič z avokadom

Namig za okusen in hitro pripravljen zajtrk, popoldanski prigrizek ali za malico "TO GO", za v šolo, službo, izlet...
4 maslene rogljiče
2 avokada
100 g piščančjih pečenih prs mesni izdelek
1 paradižnik
¼ kumare
4 liste zelene solate



Kumaro in paradižnik operemo ter narežemo na srednje debele rezine. Avokado prepolovimo, odstranimo koščico, olupimo ter narežemo na rezine. Mesni izdelek "pečena piščančja prsa" narežemo na tanke rezine.
Maslene rogljiče prerežemo na pol, prečno. Spodnje dele obložimo z avokadom, paradižnikom, kumaro in pečenimi piščančjimi prsmi. Čez nadevane spodnje dele rogljičev položimo oprane in osušene liste zelene solate. Pokrijemo z zgornjim delom maslenega rogljiča.

alergeni tabela


Print Friendly and PDF
-->
Objavljeni komentarji
  • Blogger Komentar preko Bloggerja
  • Facebook Komentar preko Facebooka
  • Disqus Komentar preko Disqusa

Ni komentarjev :


"vklopi" kulinarično domišljio in jo spravi v kozarec...

[SLADKI KOZAREC][threecolumns]

"IN" V VSEH LETNIH ČASIH...

[B-BURGER][twocolumns]

Tahitro...

[DO 15 MIN][bleft]