Slider

script type='text/javascript'>var postcount = 11;

BEST OF RESTAURANTS #Ljubljana2017

Izbor za “BEST OF RESTAURANTS” v Ljubljani za 2017 je že v polnem zamahu, nas pa zanima, katere restavracije so letos vas najbolje navdušile?


Izbor za “BEST OF RESTAURANTS” v Ljubljani za 2017 je že v polnem zamahu, nas pa zanima, katere restavracije so letos vas najbolje navdušile?
Ljubljana in celotna Slovenija vse bolj postaja destinacija za ljubitelje dobre hrane za različne okuse. V Sloveniji so številni projekti in posamezniki, ki so povečali ugled in prepoznavnost tradicionalne kuhinje v Ljubljani, z našimi letnimi izbori In Your Pocket “Best of Ljubljana” pa želimo izpostaviti najboljše, ki jih ponuja čudovita prestolnica Slovenije.

Ponudbe lokalih specialitet in mednarodne kuhinje v Ljubljani ne manjka, mi pa želimo vedeti, kaj menite vi in katere so vam najljubše restavracije v Ljubljani. V uredništvo In Your Pocket smo pripravili predloge za glasovanje, s katerimi želimo našim bralcem olajšati
izbiro, saj so izbori domačim in tujim turistom izredno zanimivi in koristni pri njihovih odločitvah. Pripravili smo devet kategorij in ožji seznam, vendar želimo, da imate zadnjo besedo vi! Letošnji sedmi izbor ⏩"BEST OF RESTAURANTS” v nizu “Best of Ljubljana” izborov, bo potekal en mesec do 21.9.2017, na uradnem portalu In Your Pocket mednarodnih vodičev po mestih.

Sedmo leto po vrsti, želimo h glasovanju povabiti širšo javnost, da poda mnenje, kam peljete svoje ljubljene ob posebni priložnosti, kje lahko računate na odlično in hitro hrano v času službenega odmora in kje naredijo najbolj okusne gurmanske bugerje. Čeprav Ljubljana ne slovi po vegeterjanski in veganski hrani, nas zanima, kje je vaša skrita oaza?

Rezultati glasovanja ter zmagovalci za leto 2017 bodo predstavljeni na spletnem portalu In Your Pocket in v naslednji tiskani izdaji vodiča In Your Pocket Ljubljana 1.10., ki bo tujcem na voljo na 500 lokacijah po Sloveniji, ter preko PDF formata na portalu In Your Pocket. Vsak zmagovalec kategorije bo prejel tudi plaketo z nazivom BEST OF za 2017.

Imate svojo najljubšo restavracijo? Vljudno vabljeni h glasovanju⏩!

0

Ni komentarjev

Objavite komentar

both, mystorymag

NE SPREGLEJ

AVOKADO, ZDRAVO, BREZ GLUTENA
Copyright © Blaž Kuha 2023. Vse pravice pridržane.
izdelal by templateszoo