Večerno druženje s prijatelji ob pivu popestrite z okusno in preprosto idejo.
4 OSEBE |
10 MINUT |
24 rezin toasta
12 tankih rezin prekajene slanine
12 rezin suhe salame
kos sira
paradižnik
podolgovato kumaro
mlado čebulo
PRIPRAVA
- sir narežemo na majhne rezine- kumaro, paradižnik in mlado čebulo operemo pod tekočo vodo, osušimo in narežemo na tanke kolobarje
Iz rezin toasta izrežemo, s pomočjo kozarca premera 8cm, kroge.
NASVET ZA OSTANKE
Ostanke toasta lahko fino zdrobite za sveže drobtine. Recept, kako lahko uporabite tako pripravljene drobtine >>> TUKAJ
Polovico izrezanih krogov obložimo z rezino suhe salame, paradižnika, kumare, čebule in sira.
Obložene kruhke pokrijemo z izrezanimi krogi. Pripravljene mini sendviče z dlanjo pritisnemo, da se sprimejo.
Okoli zunanjega roba potlačenih mini sendvičev ovijemo po eno rezino slanine.
Mini sendviče popečemo na obeh straneh, da dobijo zlato rjavo barvo.
Popečeni sendviče so popolna ideja za popestritev večernega druženja ter se odlično podajo k pivu.
Ni komentarjev
Objavite komentar