Slider

script type='text/javascript'>var postcount = 11;

Odprta kuhna bo z otvoritvijo počakala

COVID-19 alias koronavirus posledično ruši tudi gospodarstvo: Tudi organizatorji Odprte kuhne so se odločili, da bodo njihovi dogodki, vključno z otvoritvijo 8. sezone, ki je bila predvidena za petek, 20. marca, do nadaljnjega preloženi.
0


Organizatorji Odprte kuhne so se odločili, da bodo njihovi dogodki do nadaljnjega preloženi!

Tudi organizatorji Odprte kuhne so se odločili, da bodo njihovi dogodki, vključno z otvoritvijo 8. sezone, ki je bila predvidena za petek, 20. marca, do nadaljnjega preloženi. »Žal nam je, da bodo morali ljubitelji kulinaričnih druženj še malo počakati, a je tak ukrep trenutno nujen, saj je zdravje na prvem mestu,« je poudaril Lior Kochavy, soustanovitelj Odprte kuhne.


Ekipa, ki organizira priljubljene kulinarične dogodke na Pogačarjevem trgu v Ljubljani in drugod po Sloveniji, ima za zagon nove sezone sicer vse pripravljeno. »Najprej moramo vsi, organizacije in posamezniki, z doslednim upoštevanjem direktiv in priporočil stroke poskrbeti za zajezitev širjenja bolezni, da bomo potem lahko varno, zdravo in sproščeno uživali v pomladnih druženjih ob dobrotah naših kuharskih mojstrov,« je dodala Alma Kochavy, soustanoviteljica Odprte kuhne.



0

Ni komentarjev

Objavite komentar

both, mystorymag

NE SPREGLEJ

AVOKADO, ZDRAVO, BREZ GLUTENA
Copyright © Blaž Kuha 2023. Vse pravice pridržane.
izdelal by templateszoo