Popolna klasika za petek!
Je petek čas za ribo?
Med bolj priljubljene ribje fileje vsekakor spada oslič. A če ga pripravite po tradicionalnem receptu, ki izvira iz 80-tih je uspeh kosila zagotovljen. V vseh pogledih... 👌😋👌
Blaž kuha – več kot le recepti! Slovenski kulinarični blog, kjer združujem preproste in okusne recepte, kuharske nasvete ter zanimivosti iz sveta kulinarike. Raziskujem sestavine, odkrivam nove okuse, spremljam trende in iščem najboljše izbire za vsakdanjo kuhinjo. Tukaj najdeš ideje, trike in koristne informacije za vse ljubitelje dobre hrane. Sledi mi in skupaj bomo raziskovali svet okusov! #slovenskikulinaričniblog #recepti #kuhanje #nasveti #prehrana
Ko je priprava zaključena (I. del) in je dan kuhanja pod kontrolo (II. del) , pride na vrsto tisti del, zaradi katerega se sploh trud...
Ni komentarjev
Objavite komentar