Čas za ajmoht (juha, mineštra, lonec, enolončnica)...

[ENOLONČNICA][bleft]

Sezona buč ponuja kopico "futer" rešitev...

[BUČA][threecolumns]

ZBRANO PO SKLOPIH....

[A][bleft]

Kremni avokadov sladoled

Sladko je lahko tudi zdravo in nadvse okusno...
3 zrele avokade
1 pločevinka kokosovega mleka 400 ml
sok ene limone
1 čajna žlička nastrgane limonine lupine
50 ml agavinega zgoščenega soka



Avokado prepolovimo, odstranimo koščice ter izdolbemo meso. Meso avokada prelijemo s kokosovim mlekom, agavinim zgoščenim sokom in limoninim sokom. S paličnim mešalnikom zmeljemo v gosto in gladko zmes. Dodamo nastrgano lupino in premešamo.
Zmes stresemo v posodo za zamrzovanje. Postavimo v zamrzovalno omaro, da se dobro ohladi (4 ure).

ALERGEN TABELA

Print Friendly and PDF
-->
Objavljeni komentarji
  • Blogger Komentar preko Bloggerja
  • Facebook Komentar preko Facebooka
  • Disqus Komentar preko Disqusa

Ni komentarjev :


"vklopi" kulinarično domišljio in jo spravi v kozarec...

[SLADKI KOZAREC][threecolumns]

"IN" V VSEH LETNIH ČASIH...

[B-BURGER][twocolumns]

Tahitro...

[DO 15 MIN][bleft]