Čas za ajmoht (juha, mineštra, lonec, enolončnica)...

[ENOLONČNICA][bleft]

Sezona buč ponuja kopico "futer" rešitev...

[BUČA][threecolumns]

ZBRANO PO SKLOPIH....

[A][bleft]

Piščančji mousse

Zelo okusen namaz lahko v hladilniku počaka do štiri dni!
Včasih ne gre tople vode odkrivati... 😜 Se tudi zgodi, da občudujem fotografije na spletu, a recepturo sestavim na osnovi fotografije, ki jo opazim na kakem družabnem omrežju. Idejo za to preprosto in okusno idejo sem dobil ob pogledu na fotografijo instagram uporabnika ↪@darkokontin, ki je drugače hrvaški food bloger in ima res odlične namige... 👌😋
Priprava resnično okusnega namaza vam bo vzela le 4 minute! Brez sramu pa ga lahko servirate za zajtrk, popoldanski prigrizek, hladno predjed, malico TO GO, ali pa si ga privoščite na izletu...

 130 g piščančje salame
2 zvrhani žlici pistacij
2 zvrhani žlici svežega kremnega sira
par listov sveže bazilike
¼ čajne žličke kajenskega popra
V posodo multipraktika stresemo na manjše koščke narezano piščančjo salamo. Dodamo pistacije, kremni sir, liste sveže bazilike in kajenski poper. Zmeljemo v gladko kremo.
Mousse preložimo v posodo in postavimo v hladilnik, da se dobro ohladi. Ob hitro pripravljenemu in zelo okusnem namazu serviramo maslene rogljiče, ali rezine kruha po izboru. 
***
Objavljeni komentarji
  • Blogger Komentar preko Bloggerja
  • Facebook Komentar preko Facebooka
  • Disqus Komentar preko Disqusa

Ni komentarjev :


"vklopi" kulinarično domišljio in jo spravi v kozarec...

[SLADKI KOZAREC][threecolumns]

"IN" V VSEH LETNIH ČASIH...

[B-BURGER][twocolumns]

Tahitro...

[DO 15 MIN][bleft]