Slider

script type='text/javascript'>var postcount = 11;

SVINJSKA ZAREBRNICA S ČESNOM



Čas priprave:
60 minut
Zahtevnost:
enostavno
Nasvet:
pinole lahko nadomestimo z mandeljni









Sestavine za 2 osebe:
0,40 kg svinjske zarebrnice (2 kosa)
2 vejice peteršilja
6 strokov česna
sol
poper
olivno olje
2 žlice pinol
Predpriprava:
- česen in peteršilj fino sesekljamo
- pinole fino zmeljemo
Love and pride Fashion
Priprava:
Svinjske zarebrnice potolčemo in prerežemo žilice. Česen, peteršilj, pinole, sol, poper in 4 žlice olivnega olja dobro premešamo in premažemo zarebernice, pokrijemo in pustimo počivati v hladilniku pol ure. Na segreti ponvi spečemo zarebernice (vsaka stran približno 7 minut), nato pokrijemo in dušimo še 5 minut.
1
( Hide )
  1. Naredil z mandeljni, kajti pinjol nisem imel doma.
    Enostavno in odlično.

    OdgovoriIzbriši

both, mystorymag

NE SPREGLEJ

AVOKADO, ZDRAVO, BREZ GLUTENA
Copyright © Blaž Kuha 2023. Vse pravice pridržane.
izdelal by templateszoo