Okusi za januar.....

[ZDRAVO ZA JANUAR][threecolumns]

110 NAMIGOV : SOLATNI IZBOR

[SOLATA][bleft]

Čas za ajmoht (juha, mineštra, lonec, enolončnica)...

[ENOLONČNICA][threecolumns]

Obložene rezine rženega kruha

Preprost in okusen predlog za vikend zajtrk.


Kaj se potrebuje za slasten vikend zajtrk?

4 rezine rženega kruha
2 žlici arašidovega masla
80 g svinjske ribice / file (tanke rezine)
1 pest rukole
4 rezine paradižnika
4 jajca
sol
tribarvni grobo mleti poper
olivno olje


PRIPRAVA

Rezine kruha popečemo na olivnem olju. Nato jih premažemo z arašidovim maslom.
Rezine rženega kruha potrosimo z rukolo. Nato popečemo (vsaka stran 3 minute) tanke rezine svinjske ribice, ki jih začinimo s soljo in poprom. Rezine mesa položimo na kose kruha in obložimo s tankimi rezinami paradižnika.
Na obložene kose rženega kruha položimo po eno ocvrto jajce, ki smo jih začinili s soljo in poprom.

Ob obloženih rženih kosih kruha serviramo serviramo sok rdeče grenivke.
Objavljeni komentarji
  • Blogger Komentar preko Bloggerja
  • Facebook Komentar preko Facebooka
  • Disqus Komentar preko Disqusa

Ni komentarjev :


NOR NA PITE: eden mojih najljubših tagov...

[NOR-NA-PITE][threecolumns]

"vklopi" kulinarično domišljio in jo spravi v kozarec...

[SLADKI KOZAREC][threecolumns]

"IN" V VSEH LETNIH ČASIH...

[B-BURGER][twocolumns]