Slider

script type='text/javascript'>var postcount = 11;

Avokadov mousse s konopljo

Preprosto odlična mlečna čokoladna tablica s slovenskimi oluščenimi semeni konoplje. Čokolada se odlično spaja s kombinacijo konoplje in skupaj tvorita božanski okus. Za vse ljubitelje sladke mlečne čokolade ter gurmane, ki bi radi preizkusili nekaj novega in uživali v fantaziji čudovitih okusov.
0
Že nekaj časa sem se pripravljal, da sestavim avokadov mousse. Sedaj končno prišel čas, a rezultat testiranja in sestavljanja sladice ponuja popoln okus. Ob pokušanju, prva asociacija orehi...
KAJ SE POTREBUJE ZA PRIPRAVO ZDRAVE SLADICE?
Preprosto odlična mlečna čokoladna tablica s slovenskimi oluščenimi semeni konoplje. Čokolada se odlično spaja s kombinacijo konoplje in skupaj tvorita božanski okus. Za vse ljubitelje sladke mlečne čokolade ter gurmane, ki bi radi preizkusili nekaj novega in uživali v fantaziji čudovitih okusov.
2 zrela avokada
2 zvrhani žlici Biološko pridelane čokolade v prahu
1 žlica Bio kokosevaga olja hladno stiskano
1 žlica vanilijeve arome
3 žlice medu
1 vejica sveže mete
35 g Biološko pridelanih goji jagod

In še za dekoracijo… čokolada v prahu in nekaj listov sveže mete


Industrijska konoplja se uporablja v prehrani, kozmetiki, tekstilni industriji in v gradbeništvu. Konoplja je rastlina, iz katere so po svetu naredili že več kot 45.000 različnih izdelkov. Vedno večja uporaba izdelkov, narejenih iz industrijske konoplje, bodo človeštvu in zemlji dali večkratne koristi. Namreč, zasledimo jo lahko že v gradbeništvu, prehrani, medicini, tekstilu, kozmetiki, papirni in avtomobilski industriji. Okusna mlečna čokolada s konopljo je nastala v sodelovanju MOJA ČOKOLADA in KONOPLJA.NET, ki ponuja popolne okuse.
POSTOPEK PRIPRAVE ZDRAVE NASLADE …
 Avokado prepolovimo, odstranimo koščici ter izdolbemo meso. Dodamo med in vanilijevo aromo. S paličnim mešalnikom zmeljemo v gladko zmes. Dodamo čokolado v prahu, kokosovo olje, grobo zrezane liste sveže mete in mlečno čokolado s konopljo, ki smo jo raztopili nad vodno soparo. Dobro premešamo. Zmes stresemo v PVC posodo, pokrijemo s pokrovom in shranimo v hladilnik, da se dobro ohladi.
PRIPOROČILO! Avokadov mousse naj bo shranjen v hladilnik "čez noč"... S tem se bodo razvili resnično popolni okusi, ki bodo navdušili.
 SERVIRANJE…
Iz dobre ohlajenega avokadovega moussa naredimo žličnike. Žličnike povaljamo v čokoladi v prahu. Na servirni krožnik položimo po dva žličnika. Potrosimo z goji jagodami in listi sveže mete.

Med sestavljanjem, preizkušanjem in testiranjem recepture se mi ni uspelo upreti, da bi posegel po čokoladi, ki me je resnično navdušila. Še bolj sem bil pa navdušen nad Avokadovim moussom, ki v kombinaciji z okusno čokolado ponuja popolne okuse. Hvala MOJA ČOKOLADA in KONOPLJA.NET dami je uspelo pripraviti popolno in zdravo sladico...
Več o čokoladi in nakup pa TUKAJ 

OGLASNO SPOROČILO
Print Friendly and PDF
-->
0

Ni komentarjev

Objavite komentar

both, mystorymag

NE SPREGLEJ

AVOKADO, ZDRAVO, BREZ GLUTENA
Copyright © Blaž Kuha 2023. Vse pravice pridržane.
izdelal by templateszoo