Kako ocvreti piščanca?
Cvrtje? Obstaja kopica možnosti. Friteza, lonec ali ponev, friteza z vročim zrakom... Osebno vedno cvrem v pečici. Za moj okus z izbranim načinom dobim pravi okus, hrustljavost in vonj z asociacijo "DOMAČNOST".
Blaž kuha – več kot le recepti! Slovenski kulinarični blog, kjer združujem preproste in okusne recepte, kuharske nasvete ter zanimivosti iz sveta kulinarike. Raziskujem sestavine, odkrivam nove okuse, spremljam trende in iščem najboljše izbire za vsakdanjo kuhinjo. Tukaj najdeš ideje, trike in koristne informacije za vse ljubitelje dobre hrane. Sledi mi in skupaj bomo raziskovali svet okusov! #slovenskikulinaričniblog #recepti #kuhanje #nasveti #prehrana
Nedelja je poseben dan. Po eni strani si želimo nekaj dobrega, po drugi strani pa si pogosto želimo predvsem miru. Brez urnikov, brez lovlje...
Ni komentarjev
Objavite komentar