Slider

script type='text/javascript'>var postcount = 11;

Bam polžki

Okrogel francoski rogljič s kremnim polnilom za poletne dni...
0

 Okusi za poletne dni!

Kombinacija okusov, ki bo navdušila na pikniku...

Pred današnjim zapisom sem kar nekaj časa brskal po spletu. Vedel sem kaj želim narediti, kaj sem naredil, a obstaja toliko izrazov, da nastala v moji 👦velika zmeda. Padla odločitev, da uradni prevod "OKROGEL ROGLJIČ". 😂😁😀 Čutim v kolenu 😂😂😂, da se bo kdo našel, ki se niti slučajno ne bo strinjal z mano... A ME GANE NE... 😝😇
Na družabnih omrežjih ste najverjetneje že zasledili okrogel rogljič, ki po večini polnjen s pistacijevo kremo, ki kar kliče probaj me.
Ideja za spodnji recept izhaja ravno iz teh posnetkov. V planu bilo, da listnato testo pripravim doma. Časovna stiska me prisilila, da uporabim alternativo. Torej, kupljeno testo. Končni rezultat vsekakor po pričakovanjih, a naslednjič bom vsekakor pripravil polžke iz doma pripravljenega listnatega testa.
Če vam časovno znese, vsekakor priporočam, da testo pripravite doma. Sem prepričan, da bo rezultat še odličnejši... 😘😋😋 Povezava do recepta >>> DOMAČE LISTNATO TESTO.


Namig za shranjevanje: sladico imate lahko shranjeno v hladilniku do tri dni. Približno pol ure pred serviranjem jo vzamete iz hladilnika, da se segreje na sobno temperaturo.

V veliko pomoč pri pripravi mi je bila spletna stran >>> MOJAČOKOLADA.SI s kolekcijo BAM. Med brskanjem po spletni trgovini dobil tudi idejo za glazuro in dekoracijo. Namreč, saj veste, vsi ki me že leta spremljate, da obožujem "pozitivo" "veselje" in "žive barve"...

Video+: recept


0

Ni komentarjev

Objavite komentar

both, mystorymag

NE SPREGLEJ

AVOKADO, ZDRAVO, BREZ GLUTENA
Copyright © Blaž Kuha 2023. Vse pravice pridržane.
izdelal by templateszoo