SVET BARV: IZ KOLEKCIJE B-BURGER...

[B-BURGER][threecolumns]

Čas za ajmoht (mineštra, lonec, enolončnica)...

[ENOLONČNICA][bleft]

V/do 15-ih minutah...

[POLETNA VEČERJA][threecolumns]

PIŠČANČJA JUHA


Čas priprave:
30 minut
Zahtevnost:
enostavno
Nasvet:
piščančje meso lahko zamnejamo tudi z govejim ; juha je primerna za dieto in se uvršča v lahko in zdravo prehrano



Sestavine:
0,50 kg piščančja prsa brez kosti in kože
1 kom korenje
1/3 kom rumene kolerabe
1/3 kom gomolj zelene
1 zavojček kalčkov
sol
poper
1 kom jušna kocka - za piščančjo juho
olivno olje
1 liter vode

Predpriprava:
- piščančja prsa operemo pod tekočo vodo, osušimo ter narežemo na tanke rezance
- zelenjavo (korenje, zeleno, kolerabo) očistimo, operemo in narežemo na tanke rezance
389959_Louis Vuitton 300
Priprava:
Narezano piščančje meso na hitro prepražimo (približno 4 minute) na olivnem olju z dodatkom soli in popra. Dodamo zelenjavo in kalčke ter pražimo še približno 4 minute. Zalijemo z vodo, dodamo jušno kocko in počakamo, da juha zavre. Juho pokrijemo s pokrovkoter pustimo, da počasi vre približno dvajset minut.

Obogatimo jo lahko z jušnimi žličniki - eno jajce, 4 žlice moke in malo hladne vode
Objavljeni komentarji
  • Blogger Komentar preko Bloggerja
  • Facebook Komentar preko Facebooka
  • Disqus Komentar preko Disqusa

Ni komentarjev :


Kaj vse gre lahko v kozarec...

[KOZAREC][twocolumns]

Brez čokolade ne gre... :-)

[ČOKOLADA][twocolumns]

Dan ima 24 ur, teden sedem dni, a zna biti "prklemansk" pestro... :-)

[BLAŽ-MY STORY][bleft]