Čas za ajmoht (juha, mineštra, lonec, enolončnica)...

[ENOLONČNICA][bleft]

Sezona buč ponuja kopico "futer" rešitev...

[BUČA][threecolumns]

ZBRANO PO SKLOPIH....

[A][bleft]

Maslen rogljič z avokadom

Maslen rogljič v kombinaciji z avokadom je popolna ideja za zajtrk ali za malico "TO GO".
KAJ POTREBUJETE ZA PRIPRAVO OKUSNEGA ZAJTRKA?
4 maslene rogljiče
1 avokado
1 paradižnik
2 žlici sirovega namaza
1 žlica ribanega parmezana
2 vejice luštreka 


POSTOPEK PRIPRAVE 
Francoske rogljiče spečemo po navodilih proizvajalca.
Moje priporočilo: rogljiče pred peko poškropite z vodo.
Uporabite lahko tudi rogljičke iz pekarne ali trgovine. 
1. Avokado prepolovimo, odstranimo koščico, olupimo in narežemo na rezine. 2. Paradižnik očistimo in narežemo na tanke kolobarje. 3. Luštrek grobo zrežemo.
Rogljičke, prečno, prerežemo na pol. Spodnje dele premažemo s sirnim namazom. Obložimo z avokadom in paradižnikom. Potrosimo s parmezanom in grobo zrezanim luštrekom. Nato pokrijemo z zgornjimi deli maslenega rogljička.

Print Friendly and PDF
-->
Objavljeni komentarji
  • Blogger Komentar preko Bloggerja
  • Facebook Komentar preko Facebooka
  • Disqus Komentar preko Disqusa

Ni komentarjev :


"vklopi" kulinarično domišljio in jo spravi v kozarec...

[SLADKI KOZAREC][threecolumns]

"IN" V VSEH LETNIH ČASIH...

[B-BURGER][twocolumns]

Tahitro...

[DO 15 MIN][bleft]