Čas za ajmoht (juha, mineštra, lonec, enolončnica)...

[ENOLONČNICA][bleft]

Sezona buč ponuja kopico "futer" rešitev...

[BUČA][threecolumns]

ZBRANO PO SKLOPIH....

[A][bleft]

Zajtrk v kozarcu

Okusen namig za zajtrk ali malico "TO GO", za v službo, šolo, izlet...
2 žlici borovnic
100 g gorgonzole
200 g grškega jogurta
3 žlice ovsenih kosmičev
3 vejice svežega origana
½ nektarine
2 žlici kisle smetane
½ soka limete




Sadje operemo in odcedimo. Nektarino narežemo na tanke rezine.

Gorgonzolo narežemo na manjše kocke.

Sestavimo zajtrk v kozarcu. Na dno položimo borovnice, ki jih prekrijemo z grškim jogurtom. Jogurt potrosim z ovsenimi kosmiči in rezinami nektarine. Dodamo kislo smetano in potrosimo s kockami gorgonzole in lističi svežega origana. Pokapamo s sokom limete.

Print Friendly and PDF
-->
Objavljeni komentarji
  • Blogger Komentar preko Bloggerja
  • Facebook Komentar preko Facebooka
  • Disqus Komentar preko Disqusa

Ni komentarjev :


"vklopi" kulinarično domišljio in jo spravi v kozarec...

[SLADKI KOZAREC][threecolumns]

"IN" V VSEH LETNIH ČASIH...

[B-BURGER][twocolumns]

Tahitro...

[DO 15 MIN][bleft]