SVET BARV: IZ KOLEKCIJE B-BURGER...

[B-BURGER][threecolumns]

Čas za ajmoht (mineštra, lonec, enolončnica)...

[ENOLONČNICA][bleft]

V/do 15-ih minutah...

[POLETNA VEČERJA][threecolumns]

Šparglji z avokadom

Hitro in slastno za zajtrk ali prigrizek čez dan!

NAMIG KAKO PORABITI KRUH STAR DAN ALI DVA!
Se zgodi da kupim kruh ali drobno pecivo, a nekako ne konča v "želodčku". 🙈🙉 Vedno se potrudim, da ga predelam in uporabim, saj so me učili, da je kruh metati v koš greh... 👍 Na blogu sem zabeležil že kar nekaj rešitev, a vsekakor bi izpostavil meni dve najljubši recepturi ↪MUFFINI S KRUHOM in ↪PIŠČANČJA PITA
Ideje kaj vse bi spravil na kos olivne ciabatte sem našel v hladilniku, a hkrati sem želel da je rešitev primerna za zajtrk, prigrizek čez dan in celo za malico TO GO.
1 olivna ciabatta 300 g
200 g špargljev
1 avokado
80 g naribane mocarele
150 g grškega jogurta
2 žlici masla
nekaj listov luštreka
sol in kajenski poper po okusu
Na maslu prepražimo šparglje (2 minute). Dodamo avokado narezan na manjše kose ter pražimo še 2 minute. Začinimo po okusu.
Olivno ciabatto prerežemo na pol. Polovici nadevamo s praženo mešanico in pokapamo z maslom, ki je ostalo med termičnim postopkom. Potrosimo z mocarelo in ↪mešanico semen za solato Malinca. Nadevana kosa postavimo v ogreto pečico na 190 stopinj, pečemo 8 minut.
Na pečena kosa cibbatte položimo po nekaj žličk grškega jogurta in potrosimo z listi luštreka.
***
Objavljeni komentarji
  • Blogger Komentar preko Bloggerja
  • Facebook Komentar preko Facebooka
  • Disqus Komentar preko Disqusa

Ni komentarjev :


Kaj vse gre lahko v kozarec...

[KOZAREC][twocolumns]

Brez čokolade ne gre... :-)

[ČOKOLADA][twocolumns]

Dan ima 24 ur, teden sedem dni, a zna biti "prklemansk" pestro... :-)

[BLAŽ-MY STORY][bleft]