Jajca s šunko - malo drugače

Jajca s šunko oz. tako imenovani hemedeks na drugačen način, ki popestri vikend zajtrk.
2 OSEBE
20 MINUT
Kaj se potrebuje za slasten zajtrk?
4 kajzerice
60 g šunke
40 g sira
sol
tribarvni grobo mleti poper
ostalo
ALU folija

POSTOPEK PRIPRAVE
1. Kajzerici ali bombeti odrežemo vrh ter izdolbemo sredico.

2. Notranjost izdolbene kajzerice obložimo s koščki, na tanko, narezane šunke.

3. Na šunko ubijemo jajce in ga začinimo s ščepcem soli.

4. Jajce potrosimo z naribanim sirom, ki ga začinimo s poprom.

5. Nadevano kajzerico pokrijemo z odrezanim vrhom.

6. Kajzerico zavijemo v kos ALU folije in postavimo v ogreto pečico na 180°C, za 16 minut.

Objavite komentar

Copyright © BLAŽ KUHA - kuharski blog . Designed by OddThemes & SEO Wordpress Themes 2018