Slider

script type='text/javascript'>var postcount = 11;

Objavi recept


Bi želel-a deliti z mano in bralci kuharskega bloga Blaž`Kuha svoj recept? Vabim te, da objaviš svoj recept in zraven priložiš še fotografijo.


Powered byEMF Free Form Builder

Z oddajo recepta se strinjam z naslednjimi pravili:
Recepti ne smejo biti dobesedno prepisani iz knjige, revije ali drugega medija. Fotografija mora biti vaša avtorska.
Recepti bodo objavljeni v rubriki "RECEPTI BRALCEV" in lahko oddate toliko receptov kolikor želite.
Z oddajo recepta nam dovolite objavo recepta na spletni blog strani, Facebook, Twitter in Pinterest strani, ter v drugih morebitnih promocijskih materialih.
Vsak recept bom pred objavo pregledal, naredil ustrezno lekturo in ga objavili samo v primeru, če bo v skladu s poslanstvom spletnega bloga Blaž`Kuha.
Vsa dodatna pojasnila na:
PS:
Zložljiva steklenička je odlična zamenjava za steklen ali kovinski bidon, ki ga uporabljate med delom, prostim časom ali pa športom.  Če je steklenička polna, lepo stoji, ko pa jo spraznite, jo sploščite, zvijete in pospravite v torbo. Poleg ima še sponko, s katero napolnjeno stekleničko pripnete na nahrbtnik, pas ali torbo. 
PRAVILNIK ZA DARILO: 
Avtor objavljenega recepta prejme zložljivo stekleničko Vapur (480 ml). V primeru, da se objavi več receptov enega avtorja, ima za vsako naslednjo objavo možnost izbirati darilo ( steklenička vapur, pilica za nohte, nakit... - odvisno kaj je trenutno na zalogi sponzorja rubrike).
0

Ni komentarjev

Objavite komentar

both, mystorymag

NE SPREGLEJ

AVOKADO, ZDRAVO, BREZ GLUTENA
Copyright © Blaž Kuha 2023. Vse pravice pridržane.
izdelal by templateszoo