Slider

script type='text/javascript'>var postcount = 11;

Voščilo in novosti v 2018

KUHARSKI BLOG: Voščilo 2018, inventura, plani za prihodnost...


Življenje je potovanje,
za katerega nihče ne dobi zemljevida.
Vsakdo potuje po svoje, in si sproti riše svoj zemljevid.
Vsaka risba je nov smerokaz za vse,
ki hodimo po poteh življenja.
Naj bo prihajajoče leto pot vsega dobrega!
.

Najverjetneje tako kot jaz ob koncu leta naredite inventuro iztekajočega leta in plane za prihajajoče leto. Če pogledam leto kot celoto se končuje uspešno, v katerem pa ni manjkalo tako padcev kot vzponov. Če se osredotočim na moj blog ugotavljam, da počasi a vztrajno pridobivam na priljubljenosti. Pred slabim mesecem je minilo 9 let od prvega zapisa na blogu. Pred dobrimi tremi leti me "pisanje" posrkalo, postalo "življenjski stil", ki mi je odprl marsikatera vrata v poslu... 
V vsem tem času se je na blogu nabralo že 1.704.773 (23.12.2017 ob 14.30) obiskovalcev, a v letošnjem letu je blog obiskalo že nekaj več kot 100.000 "unique visitors". S povratniki pa trenutno številka na nekaj več kot 150.000 in ogledi strani nekaj čez 290.000. V iztekajočem letu je bila največkrat pregledana naslovnica. Med TOP5 receptov so se uvrstili: BUHTELJNI, MLINCI, NADEVAN PIŠČANEC, POTRATNA POTICA in KROMPIRUŠA - KROMPIRJEV ZAVITEK. Med ostalimi prispevki si je zaslužil prvo mesto zapis "1 ŽLICA JE KOLIKO GRAMOV?"
Vsi omenjeni in neomenjeni rezultati me polnijo z novimi energijami!
Hkrati hvala za vsako podporo posebej in seveda tudi kritiko, a skupek vsega mi daje svež zagon za prihajaoče leto, ki se ga bo držal slogan "preprosto, hitro in okusno za vse okuse"

#NovostiNaKulinaričnemBloguBlažKuhaV2018
Nedeljski prispevek...
Neodvisne ocene za artikle in storitve s katerimi se srečujem v vsakodnevnem življenju kot potrošnik. Med drugim v ta zavihek uvrščam ocene artiklov, ki jih uporabljam v kuhinji. Marsikdaj se zgodi, da kupim "končni" artikel po katerem ponovno posežem, a občasno je rezultat nakupa razočaranje... Čez prihajajočo redno tedensko rubriko na blogu #BlažKuha želim z neodvisno oceno pomagati vam dragi sledilci in opozoriti ponudnike na morebitne napake... Vse skupaj boste lahko spremljali tudi na družabnih omrežjih s poudarkom na MyStory - Instagram @blazkuha.
K pripravi nove rubrike na blogu me med drugim že nekaj časa napeljuje eden čokoladni izdelek iz trgovske police. Pade "sladkor" in ko ni časa grem po nakupih, da potešim sladke želje. Največkrat si omislim čokoladni okus... Tukaj se začne pa zatikati! V eni od večjih trgovskih trgovin sem vedno posegel po čokoladnem izdelku "SACHER KOCKA". Po mojih znanjih vem, da gre za izdelavo, ki jo lahko poimenujem za lažjo razlago "po tekočem traku". In če kupujem tak izdelek v eni in isti trgovini, pričakujem, da kakovost oz. okus ne odstopa toliko. Ko je prišel izdelek na tržišče sem ga kupoval zaradi meni popolnega okusa. V zadnjem obdobju pa sem ga začel občasno kupovati iz "principa" in preverjanja "nihanja okusa" in s tem kakovosti... Ravno dva dni nazaj ponovno izdelek končal v košari, a ponovno okus niha... Lahko pa le jaz kompliciram in ima vsak "slaščičar" proivajalca pri pripravi te sladice svoj recept... 😤 Bo pa to tudi prva ocena iz rubrike... 
Sredi tedna namig...
Skozi vsa ta leta sem skozi delo spoznal kopico trikov, bližnjic, enostavnejših rešitev... Uporabljam preizkušene in lažje poti za rezultat  z "istim" ciljem. Med drugim vam bom v novi tedenski rubriki predstavil svojo rešitve, postopke katere uporabljam v kulinariki in jih priporočam...
Ponedeljek čas za načrtovanje...
Vsa ta leta se je na blogu nabralo že nekaj več kot 1100 receptov in je prišel čas, da s te zakladnice začnem črpati moje predlog za "JEDILNIK TEDNA". V tej rubriki se bodo znašle preizkušene jedi in tudi "tahitri" in sveži recepti, ki ob današnjem življenjskem tempu pridejo zelo prav... 


0

Ni komentarjev

Objavite komentar

both, mystorymag

NE SPREGLEJ

AVOKADO, ZDRAVO, BREZ GLUTENA
Copyright © Blaž Kuha 2023. Vse pravice pridržane.
izdelal by templateszoo