Do bolj zdravih prehranskih navad!Zdrava prehrana otrok je zelo pomembna, s čimer bi se strinjali številni starši.
Z recepti "Jej kot tvoj junak" lahko zdrave jedi pripravljate skupaj z otroci...
Raziskave kažejo, da se otroci po svetu prehranjujejo čedalje slabše, saj v hitrem tempu zaužijejo vedno manj sveže zelenjave, sadja in rib, hkrati pa vedno več nezdravih maščob in sladkorja. Priprava zdrave hrane je za mnoge starše po svetu težak izziv, saj jih je čedalje težje navdušiti nad zdravo prehrano. To vedo tudi Mami blogerke, skupina slovenskih mamic, ki svoje dogodivščine in starševske izkušnje redno delijo z nami preko družbenih omrežij. Letos so zato z željo, da svoje otroke navdušijo nad zdravo prehrano in skupaj z njimi pogosteje pripravljajo zdrave in okusne obroke, postale ponosne BEKO ambasadorke v posebni družbeni kampanji Jej kot tvoj junak ('Eat like a pro'). Ta globalna iniciativa v sodelovanju z nogometnim klubom FC Barcelona in Unicefom širi ozaveščanje o pomembnosti zdrave prehrane med družinami po vsem svetu.


Skupaj z Bekom Mami blogerke širijo svoje poslanstvo in želijo skozi uporabne nasvete družinam pomagati do bolj zdravih prehranjevalnih navad na enostaven in zabaven način. BEKO ambasadorke so blogerka Mami na off (Danijela Sluga), ustvarjalka bloga Nepopolna mama (Eva Lozina),  avtorica bloga Z ljubeznijo, mama (Nina Držaj) in tudi očka bloger Jure Marolt (blog Ljubki nesmisel), ki so še posebej navdušeni nad številnimi recepti za okusne, zdrave in preproste jedi, ki jih lahko ustvarjate skupaj z otroci in jih najdete na spletni strani⏩JEJ KOT TVOJ JUNAK. Recepti so še posebej koristni, saj so nastali v tesnem sodelovanju s profesionalnimi nutricionisti FC Barcelona, katerega premium partner je Beko. Mami blogerkam pri vsakodnevnem ustvarjanju v kuhinji pomagajo tudi pametni Beko aparati, kot je na primer Beko Vacuum blender, ki poskrbi, da so sveže pripravljeni smutiji dlje časa sveži, okusni in ohranijo svoje hranilne vrednosti.
Mami blogerke so skupaj z Bekom združile moči, da pripomorejo k boljšemu življenju svoje in vseh slovenskih družin – pridružite se jim tudi vi!


Objava komentarja

0 Komentarji