>

125-ka originala!Sladki trenutki, ki jih pomnite
125 let Dr. Oetker Original pudinga

ČOKOLADNI PUDING

Kateri so vaši najlepši spomini iz otroštva? Morda izleti z družino, igranje s prijatelji, posebna pesem, film ali hrana, ki ste jo takrat oboževali? Morda je to nepozaben vonj, ki se je širil iz kuhinje, ko je mati pripravljala puding? Vi pa ste s prstom pomazali ostanke iz posode, v kateri se je kuhal …


Zgodba o uspehu Dr. Oetker Original pudinga se je pričela leta 1894, ko je dr. August Oetker ustvaril prvi puding v prahu, ki se preprosto pripravi, zagotovo uspe in nima grudic. Zlasti gospodinje so imele rade ta priročni puding z vaniljevim ali čokoladnim okusom, ki je bil pakiran v kartonskih škatlicah. Kmalu se je vsako nedeljsko kosilo končalo z Dr. Oetker pudingom. Danes, 125 let kasneje, Dr. Oetker Original puding ohranja status nostalgične sladice.

VANILIJEV PUDING
Sveže pripravljen, topli Dr. Oetker Original puding z nepozabnim okusom vanilje in čokolade je postal sinonim za kakovost in predstavlja užitek tudi za najzahtevnejše sladokusce. Njegova kremna tekstura, popolna aroma, enostavna in hitra priprava so lastnosti, zaradi katerih so Dr. Oetker Original pudingi najljubša sladica mnogih generacij.

Raziskave kažejo, da kar 60 % Slovencev jé pudinge v prahu in med njimi najpogosteje prisegajo prav na pudinge Dr. Oetkerja.* Po mnenju slovenskih potrošnikov zagotavljajo namreč najboljše razmerje med ceno in kakovostjo.**

PS *Raziskava BRANDpuls (2018) VEČ  **Mednarodna raziskava Best Buy Award 2017/18 VEČ


Dr. Oetker Original pudingi letos praznujejo 125 let in ob tem jubileju so pri Dr. Oetkerju za vse ljubitelja pudinga in »vintage« izdelkov pripravili prav posebno presenečenje. Najbolj priljubljena okusa čokolade in vanilje bosta na voljo v promocijskem »multipack-retro« pakiranju. Privlačni dizajni prikazujejo, kako se je skozi zgodovino spreminjala embalaža pudinga, vse od 20. do 70. let prejšnjega stoletja.

RECEPTI PUDING
Omejena promocijska »multipack-retro« pakiranja vsebujejo tri vrečke pudinga v enem izmed osmih različnih dizajnov embalaže, ob tem pa prejmete darilo – posebno dizajniran magnetni foto okvir, kamor lahko umestite svoje nepozabne trenutke. Magnetni foto okvirji se nahajajo v štirih različnih dizajnih, ki so jih navdihnili trenutki iz preteklosti.

Pripravite puding in razveselite svoje najdražje z okusno sladico in okrasite svoj hladilnik z najljubšimi fotografijami v unikatnih okvirjih Dr. Oetker. Zberite vse »retro« foto okvirje ter delite svoje sladke trenutke z Dr. Oetker Original pudingom.

STE VEDELI, DA JE  Dr. Oetker podjetje s 125-letno tradicijo ustvarjanja izdelkov in preizkušenih receptov za pecivo ter vodilno podjetje na trgu jedilnih okraskov za pecivo. Od nastrgane čokolade, čokoladnih in sladkornih okraskov, barv za peko in jedilnih barv, sladkornih pisav in okrasnih konfetov, pa vse do oblivov, glazur, surovega marcipana, mandljevih lističev ter ostalih pripomočkov za peko. Dr. Oetker je specialist za peko in okrasitev, z najbogatejšim asortimanom, katerega kakovost prepoznajo in cenijo potrošniki vseh generacij.


Objavite komentar

Copyright © BLAŽ KUHA - kuharski blog . Designed by OddThemes & SEO Wordpress Themes 2018