#KvikTip Kunec z medom

 

SOČNO KOSILO IZ PEČICE!

Vsi, ki v večini uživamo le piščančje meso je kunec popoln nadomestek!


ZA PRIPRAVO SE POTREBUJE

 

KUNEC

MLADI KROMPIR

ČEŠNJEV PARADIŽNIK

MLADA ČEBULA

BUČKA

PAPRIKA

AKACIJEV MED

 

 

 

 

PODROBNOSTI O RECEPTU

 


ČAS PRIPRAVE

50 minut

ZAHTEVNOSTNA STOPNJA

enostavno

ALERGENI

brez


POSTOPEK PRIPRAVE


1. Zelenjavo (krompir, mlada čebula, bučke, paprika, češnjev paradižnik) očistite, narežete na manjše kose in stresete na pekač. Začinite s soljo, poprom , granulat česnom, muškatnim oreščkom, majaronom in rdečo papriko. Pokapate z oljčnim oljem in premešate.

2. Kose kunca začinite s soljo in premažete z akacijevim medom. Kose mesa položite na zelenjavo.

3. Pečete v ogreti pečici na 185 stopinj 45 minut. Med peko večkrat premešate zelenjavo, obrnete kose mesa in poškropite z vodo.









Objava komentarja

0 Komentarji