RIBJI FILE Z JAGODAMI


Zahtevnost: enostavno
Čas priprave: 20 minut

Sestavine za 2 osebe:
0,40kg RIBJI FILE (aljaški polak, lahko pa tudi : sheatfish / losos / oslič
0,20 kg KRAŠKI PRŠUT
8 kom TOAST SIR lističi
8 kom JAGODE
POPER
ROŽMARIN
ČESEN
PETERŠILJ
OLIVNO OLJE

Predpriprava:



- kraški pršut narežemo na tanke rezine ali pa že kupimo narezanega
- jagode očistimo in narežemo na tanke rezine
- česen in peteršilj nasekljamo
Priprava:
Pršut položimo na desko, obložimo ga s sirom in jagodami. Na to položimo ribji file in potrosimo s poprom, rožmarinom, česnom in petršiljem. Po ribjem fileju položimo jagode, sir in zavijemo. Na ponvi segrejemo olivno olje in spečemo zavitek. Pečemo ga 14 minut (na vsaki strani 7 minut).

Objavite komentar

Copyright © BLAŽ KUHA - kuharski blog . Designed by OddThemes & SEO Wordpress Themes 2018