Slider

script type='text/javascript'>var postcount = 11;

Algea - Kako pregnati spomladansko utrujenost?

1
Ob današnjem tempu življenja ljudje vse pogosteje posegamo po prehranskih dopolnilih!
Ob poplavi prehranskih dopolnil na slovenskem tržišču je potrebno biti vse bolj pozoren in prebrati tudi "droben tisk"! Osebno priporočam oz. pred nakupom vedno prebrskam tudi splet in poiščem informacije na podlagi katerih se odločim.
Ob mojem tempu življenja so nekateri dodatki, žal, nujno potrebni. Da sem posegel po Algeji so me prepričale dostopne informacije na spletu in »droben tisk«. Namreč kljub temu, da sem kuhar, velja tudi pri meni ljudski pregovor »KOVAČEVA KOBILA JE VEDNO BOSA!«. Hiter tempo življenja, poslovne obveznosti, neurejena prehrana, pa še čas za spomladansko utrujenost…

Zelena tableta Algea vsebuje 250 mg posušene sladkovodne mikroalge (Chlorella pyrenoidosa), brez dodatkov. Mikroalga v tableti je gojena in posušena tako, da ohrani vso učinkovitost tudi v obliki tablet. Ker sta rast in žetev alge nadzorovana, je njena kakovost vedno enaka in ne vsebuje toksinov iz potencialno onesnaženega naravnega okolja.
Tablete Algea ne vsebujejo veziv, sladil, barvil, konzervansov in glutena.

Komu vse je Algea namenjena?
Vsem, ki želijo ohraniti energijo in dobro počutje. Železo, ki ga Algea vsebuje, prispeva k zmanjševanju splošne utrujenosti in izčrpanosti in ima vlogo pri delovanju imunskega sistema.
Aktivnim. Odlično dopolnjuje vsakodnevno prehrano v hitrem življenjskem ritmu vseh, ki se ne prehranjujejo redno, se premalo gibajo in imajo zato upočasnjeno prebavo.
Vegetarijancem in veganom. Sladkovodna mikroalga vsebuje kar 60 odstotkov lahko prebavljivih beljakovin in vse esencialne aminokisline.
Nosečnicam in doječim materam, saj je njihovo telo bolj obremenjeno, motena je redna prebava, potrebe po naravnih in kakovostnih hranilih pa so povečane. Algea je vir železa, ki ga ravno v tem obdobju ženskam običajno primanjkuje. Pomanjkanje železa, folne kisline ter vitamina B12 so razlogi, ki vodijo v anemijo oziroma slabokrvnost.
Otrokom. V obdobju hitre rasti ti potrebujejo še posebej veliko kvalitetnih hranil.

Po prejetju paketa "ALGEA", se odločil za "sedem dnevni tretma". Poleg tega, da sem užival tabletke, ki vsebujejo po 250 mg alge Chlorelle, sem se prisilil tudi k vsakodnevni pripravi smutija. Res, da si pripravil vsak dan malo drugačen smuti, a osnova je bila vedno meni najljubši sadeži (maline, borovnice in banane). In resnično, že po sedmih dneh sem ublažil izčrpanost, utrujenost in spomladansko utrujenost...
Zelena tableta Algea vsebuje 250 mg posušene sladkovodne mikroalge (Chlorella pyrenoidosa), brez  dodatkov. Mikroalga v tableti je nadzorovano gojena in posušena tako, da ohrani vso učinkovitost tudi v obliki tablet. Tablete Algea ne vsebujejo veziv, sladil, barvil, konzervansov in glutena.
Podrobnosti o artiklu, kako ga uživati in certifikate si lahko ogledate na CARSO.SI
OGLASNO SPOROČILO
-->
1
( Hide )
  1. The Blue Taj provide best food In Charlotte NC.it is famous Indian Restaurant in Charlotte NC.Best food in downtown charlotte nc,it also provide catering services.

    OdgovoriIzbriši

both, mystorymag

NE SPREGLEJ

AVOKADO, ZDRAVO, BREZ GLUTENA
Copyright © Blaž Kuha 2023. Vse pravice pridržane.
izdelal by templateszoo