Slider

script type='text/javascript'>var postcount = 11;

Včeraj Božiček, danes Santa Clara!

Lidl v letošnji praznični reklamni kampanji ob bok Božičku postavlja Santo Claro. Novi lik, ki nam bo pričaral radost in veselje, a je hkrati tudi ambasador prijaznega Božiča.
Lidl v letošnji praznični reklamni kampanji ob bok Božičku postavlja Santo Claro. Novi lik, ki nam bo pričaral radost in veselje, a je hkrati tudi ambasador prijaznega Božiča.
LIDL SLOVENIJA
Predpraznični stresi so postali v današnji družbi nekaj vsakdanjega, a predvsem so na udaru ženske, saj poleg poslovne karier podpirajo tudi tri stebre v hiši. Prav med prazniki, nevede ali vede je neenakost še bolj čutiti. Zato so ustvarjalci ob pomoči Lidla predstavili Santa Claro, ki neopazno in nevsiljivo sporoča "ENAKOPRAVNOST ZA VSE!".
LIDL

Leto 2016 je čas za spremembo definicije "Božiček"!?

Tema "spol" je vseskozi na dnevnem redu. Ženske na vodilnih mestih v t.i. "moških trdnjavah", kot je industrija. Dekleta nosijo brado. Otrok ima dve mamice ali dva očeta... In ob vsem, a ni ona tudi tista, ki opravi vse, a zasluge pobere Božiček?! A kljub vsemu, ženska še vedno ne zaseda mesto, ki ji pripada. 



ENAKOPRAVNOST ŽENSK


Božični čas je eden tistih dni, ki pooseblja srečo in ljubezen!

Oh, ja!? Je pa tudi čas največjih stresov, pred vsem za ženske, mame, babice, hčere, žene, ki jih čaka kopica opravil. Nakupovanje, kuhanje, zavijanje daril, okraševanje božično novoletne jelke... 



Naj vas novi praznični lik spodbudi in zaupajte svojim bližnjim 👪, da si želite pri nekaterih opravilih dodaten par pridnih rok 👐. Vse ste naše zvezde ⭐ in radi vas imamo 💝. A med tokratnimi prazniki ne pozabite tudi na sebe! Prazniki so za vse. Tudi za vse naše - Sante Clare. 😉

SANTA CLARA BY EMELY ROBERTS
Pop praznična pesem z ritmi hip hopa nosi močno sporočilo, a je hkrati Santa Clara tudi Lidlov ambasador za lepši in bolj sproščen Božič. In ne pozabite, ob enakopravnosti bodo prazniki veliko lepši in popolnejši…

»Kako to, da vsako leto gospod z brado dobi slavo? Kaj pa vse delo, ki ga ženske, mame, babice, hčere, žene opravijo v njegovem imenu? Ali ni nekaj narobe?» se v himni #santaclara sprašuje odlična pevka, Emily Roberts. 
Santa Clara je tukaj, da se to spremeni…
#SANTACLARA >>>  LIDL SLOVENIJA FACEBOOK TWITTER INSTAGRAM
OGLASNO SPOROČILO 
0

Ni komentarjev

Objavite komentar

both, mystorymag

NE SPREGLEJ

AVOKADO, ZDRAVO, BREZ GLUTENA
Copyright © Blaž Kuha 2023. Vse pravice pridržane.
izdelal by templateszoo