Slider

script type='text/javascript'>var postcount = 11;

Čudežne testenine s šparglji

BREZ GLUTENA - BREZ KALORIJ - BREZ MAŠČOB - BREZ SOJE: Naraven proizvod z zelenjavo za popolno, zdravo in okusno kosilo ali večerjo!
0

***
Naraven proizvod z zelenjavo za popolno, zdravo in okusno kosilo ali večerjo!
Pred časom sem se že doma spravil pripravljati t.i. čudežne testenine z okusom manga, a namesto moke iz rastline konjak, sem uporabil želirno sredstvo agar agar, ki se pridobiva iz alg. Moj izdelek in kupljene testenine lahko po okusu, če odmislim mango 😉, uvrstim v isto kategorijo... Recimo, da sedaj ni bilo časa za pripravo in si omislil kar gotov pripravek.
Čudežne testenine so narejene iz azijskega gomolja rastline konjac (moka iz konjaka), ki se tradicionalno uporablja v japonski kuhinji kot želirno sredstvo. Rastlina je dober vir vlaknin in organizmu daje občutek sitosti in nase veže ogljikove hidrate ter maščobe.
»Ali lahko v poplavi “naravnih in zdravih” proizvodov verjamem da so čudežne testenine  res zdrav proizvod? Da. Že v 17. stoletju so budistični menihi veliko pripomogli pri popularizaciji rastline konjak, saj je bila med budističnimi zdravniki ocenjena kot izredno zdravilno živilo, ki odpravlja veliko število zdravstvenih tegob. Danes so Čudežne testenine na podlagi uradnih zdravstvenih dokazov sestavni del številnih diet: dieta pri boleznih srca in ožilja, dieta za znižanje holesterola, dieta za diabetike, kandida dieta, brezglutenska dieta, dieta z živili z nizko vsebnost OH itn.« a več o testeninah, zgodovini in artiklu si lahko preberete na spletni trgovini 👉MALINCA, ki prav danes praznuje 4 leta. ČESTITKE!!! 👌💖💋

1 zavitek čudežnih testenin 👉ULTRA TANKI ŠPAGETI MALINCA
4 mlade čebule
250 g češnjevega paradižnika
1 avokado
150 g špargljev
1 pest mlade špinače
3 stroke česna
sol in kajenski poper po okusu
parmezan
olivno olje
Zelenjavo očistimo in operemo - mlado čebulo z zelenjem narežemo na manjše kose ; šparglje prerežemo na pol ; avokado narežemo na rezine ; česen narežemo na tanke lističe.
Čudežne testenine stresemo v cedilo in oplaknemo s hladno vodo. Nato jih stresemo v vrelo vodo, kuhamo 3 minute. Odcedimo.
Zelenjavo stresemo na vročo ponev. Pokapamo z olivnim oljem, začinimo po okusu in pražimo 4 minute. Dodamo čudežne testenine in mlado špinačo ter premešamo. Pred serviranjem potrosimo z rezinami parmezana.

***
0

Ni komentarjev

Objavite komentar

both, mystorymag

NE SPREGLEJ

AVOKADO, ZDRAVO, BREZ GLUTENA
Copyright © Blaž Kuha 2023. Vse pravice pridržane.
izdelal by templateszoo