Slider

script type='text/javascript'>var postcount = 11;

Mehiška kuhinja skozi čukove oči!

Za zadnji teden avgusta velja, da se poletje počasi zaključuje, vendar vsak konec pomeni nov začetek.
 

Za zadnji teden avgusta velja, da se poletje počasi zaključuje, vendar vsak konec pomeni nov začetek. 

DOBRI ČUK VAS ZAPELJE PO SLEDEH MEHIŠKE KUHINJE

Želimo podaljšati ta občutek hedonizma in sproščenosti zato bomo vaše brbončice ta teden razvajali z okusi iz Mehike. 

VAMOS!

Dobri Čuk je svoja vrata z nepremagljivo svežino odprl 1.7. Od prvega dne se trudimo, da zadovoljimo vse želje s ponudbo svežih, zanimivih in klasičnih jedi z našim preobratom, sestavljene iz kvalitetnih sestavin (tudi ljubezen je vmes). Vaše zadovoljstvo je na prvem mestu, kar ste dokazali z rednim obiskom in novimi odkrivanji, ki so postali vaša stalnica. Ker se vam želimo se bolj približati, smo pred kratkim začeli tudi z dostavo preko aplikacije e-hrana.

Poleg naše ⇛stalne ponudbe na kateri najdete fit krožnike, solate, latino okuse, mesne in vegetarijanske specialitete, imamo tudi vsak teden osveženo ponudbo, kjer vsak lahko najde nekaj zase.

Na žalost vas ne moremo peljati v Mehiko, da bi uživali v neskončnih peščenih plažah, nepreglednih puščavah, divjini deževnega gozda ali zvokih mariachov, zato smo se odločili da si Dobri Čuk povezne na glavo sombrero in pripelje ta teden te okuse na vaš krožnik, seveda z našim podpisom.

Kdo ne pozna sloviti CHILLI CON CARNE? Enolončnica, ki bo zadovoljila vse ‘žličkarje'. 

Je že kdo poskusil kaktus? Če še niste, je tukaj edinstvena priložnost, saj se v naši tortilji ROST’ CACTUS skriva rostbif s kaktusom.

Vegetarjanci POZOR: AVOKADOV TACO prihaja naproti.

TRIBARVNI BURITTO v katerem je klasična zmes mehiške kuhinje: mleto meso, fižol in koruza. Zakaj tribarvni? Ni to kar mislite, prepričajte se na lastne oči.

V MEHIŠKI BOVLI se na žalost ne skriva tequila, ampak solatka s piščancem v ocvrti tortilji.

Ne bomo pretiravali z mesnimi jedmi, zato se je na našem tedenskem tejstu znašel BUHO TRIS (buho je po špansko sova). Kateri trije grižljaji te bodo osvojili ta teden?

In za konec, seveda zopet s preobratom, GRUESA CHURROS (mi smo to prevedli po svoje: bajsike) tradicionalna sladica s čokoladno lešnikovim prelivom.

Komu se cedijo sline? Hitro rezerviraj svojo mizo ali naroči za sabo na 030 710 009 ali pa enostavno pokukaj v restavracijo Dobri Čuk v Stegnah 23A v kakšnem ambientu uživajo naši gostje.


BIENVENIDOS! BUEN PROVECHO!


0

Ni komentarjev

Objavite komentar

both, mystorymag

NE SPREGLEJ

AVOKADO, ZDRAVO, BREZ GLUTENA
Copyright © Blaž Kuha 2023. Vse pravice pridržane.
izdelal by templateszoo