Slider

script type='text/javascript'>var postcount = 11;

Pred vrati 14-ka!

Štirinajsta repriza priljubljenega kulinaričnega projekta Pivo & Burger Fest.

4. in 5. septembra 2021 na Pogačarjevem trgu v Ljubljani bodo pivoljubi ponovno lahko ves vikend okušali novosti in največje hite kraft pivovarske scene ter se preizkušali v veščinah spajanja piva s slastnimi burgerji, ki jih bodo za vesele jedce pripravljali ponudniki iz vse Slovenije.

Več kot 40 stojnic bo na Pogačarjevem trgu v soboto med 11. in 23. uro ter v nedeljo med 11. in 21. uro vabilo z osveženo ponudbo pijače in jedače, med katerimi se bo v osrednji vlogi seveda znašel ikonični duo – pivo in burgerji. »Kar nekoliko pomirjujoče je, da v teh nestanovitnih časih nekatera dejstva ostajajo neizpodbitna. Pivo in burger sta še vedno odličen par in ljubiteljev te kombinacije je še vedno zelo veliko,« se ponovnega druženja na festivalu veseli idejni vodja Lior Kochavy.


Edini letošnji Pivo & Burger Fest je zasnovan kot veselo snidenje in poklon lokalnim pivovarjem ter ponudnikom burgerjev, torej vsem, ki so jih domači pivci in jedci vzeli za svoje. V primerjavi s prejšnjimi izvedbami bo letos delež sodelujočih pivovarjev iz Slovenije še posebno izrazit. »Zagnanost, pogum in ustvarjalnost slovenskih pivovarn in pivotek so res vredni spoštovanja in občudovanja. Kljub vsem preprekam so se mnogi v zadnjih dveh letih, odkar smo se nazadnje srečali, lotili novih projektov in dosegli izjemne rezultate, enako pa seveda velja za ponudnike gurmanskih burgerjev – njihova inovativnost res ne pozna meja!« pravi Lior Kochavy.


Organizacijska ekipa, sicer zaslužna tudi za uspešnico Odprta kuhna, vsem nadobudnim raziskovalcem okusov obljublja pester vikend načrtovanja postojank pri kraft mojstrih, polnih nasvetov in anekdot, kombiniranja in spajanja vseh odtenkov požirkov z raznovrstnimi gurmanskimi mojstrovinami ter sproščenega pozibavanja in klepetanja v najboljši družbi.


Okolju prijazno druženje
Na Pivo & Burger Festu bo vsa hrana in pijača na voljo izključno v povratni ali biorazgradljivi embalaži in kozarcih, poskrbeli pa bodo tudi za skrbno ločevanje odpadkov. S tovrstnimi ukrepi želijo organizatorji dokazati, da lahko ob sproščenem druženju odgovorno poskrbimo za lepšo prihodnost. 

Fotografije: Pivo & Burger Fest

0

Ni komentarjev

Objavite komentar

both, mystorymag

NE SPREGLEJ

AVOKADO, ZDRAVO, BREZ GLUTENA
Copyright © Blaž Kuha 2023. Vse pravice pridržane.
izdelal by templateszoo