Ko iz trgovine skočiš v kulinarično preobrazbo
Ja, priznam – tudi meni se kdaj ne da. Pa naj bo to zaradi utrujenega dne, praznega hladilnika ali pa ker te preprosto zamika tista stvar v trgovini, ki obljublja: “samo pogrej in pojej”. In veš kaj? Nič ni narobe s tem.
Ampak... kaj če bi iz tistega gotovega izdelka, ki mu običajno ne posvečamo preveč pozornosti, nastalo nekaj novega, bolj zabavnega, okusnejšega? Kaj če bi rekel: “tole pa malo nadgradim”?
Tako je nastala nova rubrika na blogu "GOTOVO JE NOVO" – ker verjamem, da včasih ni treba začeti iz nule, da nastane nekaj res dobrega.
V vsakem receptu bo en izdelek iz trgovine (ja, lahko tudi iz zamrzovalnika) in največ 5 dodatnih sestavin. Tako bo vsak recept hiter, jasen in predvsem uporaben.
Rubrika je za vse nas, ki:
-
radi kaj spečemo ali skuhamo,
-
ampak nočemo vedno cele kuhinje postavit na glavo,
-
in imamo radi ideje, ki presenetijo – nas in tiste, ki jim postrežemo.
Prva epizoda: 🥐 Francoski sladoledni rogljič z belo čokolado
Rogljič, sladoled in malo čarovnije.
→ ČETRTEK, OB 5.30H
Naj "gotovo" ne pomeni več "dolgočasno" – ampak “evo, tole je noro dobro”.
Dobrodošel v rubriki, kjer vsak izdelek dobi drugo priložnost – in to zelo okusno.
Se beremo – in kuhamo. Blaž.

Moderen poklon slovenski tradiciji ob 34. rojstnem dnevu Slovenije.
Poglej, če ti sede 🧐
Ni komentarjev
Objavite komentar