Čas za ajmoht (juha, mineštra, lonec, enolončnica)...

[ENOLONČNICA][bleft]

Sezona buč ponuja kopico "futer" rešitev...

[BUČA][threecolumns]

ZBRANO PO SKLOPIH....

[A][bleft]

Jajce na oko - klasika malo drugače

Zajtrk je najpomembnejši obrok v dnevu, a z majhnim trikom lahko klasiko popestrite.
zahtevnost
8 minut

Za malo drugačen zajtrk se potrebuje:

eno jajce
debelejša rezina rdeče paprike
nekaj vejic svežih zelišč 
sol



PRIPRAVA
Odrežemo kolobar (širine dveh centimetrov) rdeče paprike, operemo pod tekočo vodo in dobro osušimo.
Segrejemo ponev, nanjo položimo kolobar paprike in pokapamo z olivnim oljem. Pečemo dve minute.
Kolobar paprike obrnemo. Nato vanj ubijemo jajce, posolimo z enim ščepcem soli in pečemo 4 do 5 minut.
Pečeno jajce v papriki položimo na servirni krožnik in potrosimo s sesekljanimi svežimi zelišči.
Objavljeni komentarji
  • Blogger Komentar preko Bloggerja
  • Facebook Komentar preko Facebooka
  • Disqus Komentar preko Disqusa

Ni komentarjev :


"vklopi" kulinarično domišljio in jo spravi v kozarec...

[SLADKI KOZAREC][threecolumns]

"IN" V VSEH LETNIH ČASIH...

[B-BURGER][twocolumns]

Tahitro...

[DO 15 MIN][bleft]