Dostava in plačilo


POSODOBLJENO: 12.4.2020

POMEMBNO OBVESTILO: Priporočamo, da se v izogib širjenju virusa odločite za spletno plačilo s plačilom po predračunu, plačilno kartico ali paypal-om. Le v tem primeru vam bo lahko poštar dostavil paket do vašega naslova (pred prihodom vas bo poklical in dogovorili se boste za mesto dostave brez fizičnega kontakta). Če se boste odločili za plačilo po povzetju, boste prejeli listek-obvestilo v nabiralnik in paket boste morali sami prevzeti na vaši lokalni pošti. Zaradi skrajšanega delovnika Pošte Slovenije odpošiljamo naročila prejeta do 12 ure. Podaljšujemo pa tudi rok za vračilo izdelka. Dovolj je, da nas o nameravanem vračilu v roku 14 dni po prejetju naročenega blaga obvestite na elektronski naslov: blazkuha@gmail.com . Izdelka vam ni treba vrniti vse dokler se stanje zaradi virusa ne normalizira in ne v roku 14 dni od dneva odstopa od pogodbe kot je navedeno v splošnih pogojih poslovanja.

Dostava

Izdelke, naročene v spletni trgovini blazkuha.si, dostavlja naš pogodbeni partner Pošta Slovenije. Dostava blaga je omejena na ozemlje države Slovenije. Dostava se izvrši na naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. Dostava se vrši predvsem v dopoldanskem času, zato je priporočljivo, da navedete naslov za dostavo, kjer boste dosegljivi v dopoldanskih urah. Paket vam lahko dostavijo tudi na vaše delovno mesto.

Osebni prevzem TRENUTNO NI možen.

V kolikor dostava ni bila uspešna oziroma ste bili v času dostave odsotni, vam dostavna služba pusti obvestilo da vas vaš paket čaka v vaši enoti Pošte Slovenije.

Stroški dostave se obračunajo pred zaključkom naročila.

Poštnina znaša: 2,49€, za naročila nad 30,00€ je poštnina brezplačna.

V poštnini, ki je samodejno dodana znesku vašega naročila in je posebej specificirana je vštet strošek poštnine, odkupnine in pakiranja ter drugi administrativni stroški.

Blago, naročeno v spletni trgovini blazkuha.si, gre na pot v najkrajšem možnem času.                             
Dostavo naročenih izdelkov lahko pričakujete predvidoma že naslednji dan na naslov, ki ste ga izbrali ob oddaji naročila, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni. Ob odpremi pošiljke bomo poslali obvestilo, da smo artikle že poslali na pot.

Vse navedene cene v spletni trgovini ne vsebujejo DDV. Nismo davčni zavezanci - DDV ni obračunan na podlagi 1. točke 94. člena ZDDV-1.

PLAČILO

- po predračunu
- po povzetju
- s kreditno ali debatno kartico:  VISA, MASTERCARD
- ApplePay / v pripravi

Za vse dodatne informacije nas pokliči 064 122 448 ali pošljite elektronsko pošto na blazkuha.si.

Objava komentarja

0 Komentarji