Slider

script type='text/javascript'>var postcount = 11;

Slasten vsakdan

Namenjen je vsem, ki se radi ukvarjate s hrano, kuhate ali želite bolj organizirano pripravo obrokov. Odlično se obnese tudi za tiste, ki imajo v prehrani določene omejitve in morajo biti bolj pozorni pri pripravi obrokov. Slasten vsakdan s časom uporabe postane osebni arhiv prehranjevanja, iz katerega lahko podrobno spoznate svoje prehranjevalne navade in jih po želji spremenite. Iz njega lahko črpate ideje za obroke v prihodnosti. Z njegovo pomočjo boste prihranili čas in denar, počutili se boste bolj motivirani, polni energije in srečni.
0

***
Prikupen pripomoček za organizacijo domačih »kuhinjskih« opravil!
Ljudje imamo na različne načine organizirano "domačo" kuhinjo, a ena stvar nam je skupna. Kljub računalniški dobi še vedno delamo zapiske. Če pogledam svoje zapiske kako se nabirajo na kupu in med drugim jih je par celo na kosu papirnate brisače... 🙈🙉🙊 Ugotavljam, da mi bo lično oblikovan priročnik #slastenvsakdan prišel zelo prav. 👍
In kaj vsebuje priročnik velikosti A5, ki je lahko v veliko pomoč pri organizaciji kuhinje?
👉175 strani
👉52 tabel za tedensko načrtovanje obrokov (vključuje seznam za v trgovino)
👉10 okusnih receptov za navdih
👉20 strani za zapis lastnih receptov
skico za postavitev mize
👉7 strani za načrtovanje posebnih menijev
seznam sadja in zelenjave v sezoni
👉in še kaj

Več o in naročilnica za priročnik pa TUKAJ 👍😉
"Do tega izdelka me je v prvi vrsti pripeljala ljubezen do hrane in misel, da želim na tem področju ustvarjati. Aktivna sem s kulinaričnim blogom, Slasten vsakdan pa je korak naprej in prepričana sem, da je uporaben za tiste, ki prav tako veliko razmišljajo o hrani. S planiranjem obrokov lahko zmanjšamo stroške nakupov hrane, zmanjšamo količine zavržene hrane, se bolj zdravo prehranjujemo in smo nasploh bolj sproščeni, ker se ne rabimo zadnji trenutek spraševati: "Kaj bo danes za kosilo?". Veseli me, da lahko k tem prispevam s svojim izdelkom..." je med drugim zaupala Tamara, avtorica kulinaričnega bloga T as Tasty in pripomočka za organizirano in zabavno pripravo obrokov.
***
0

Ni komentarjev

Objavite komentar

both, mystorymag

NE SPREGLEJ

AVOKADO, ZDRAVO, BREZ GLUTENA
Copyright © Blaž Kuha 2023. Vse pravice pridržane.
izdelal by templateszoo