Slider

script type='text/javascript'>var postcount = 11;

Insta kuharija

0


PRED NAMI OBDOBJE, KI MOČNO SPREMINJA NAŠE VSAKODNEVNE NAVADE!

NAJVERJETNEJE STE OPAZILI, SPLOH ČE MALO BOLJ REDNO SPREMLJATE DRUŽABNA OMREŽJA, KLJUČNIKA #OSTANIDOMA #OSTANIZDRAV.


Veliko več se začelo dogajati na spletu in družabnih omrežjih, saj nas je situacija s korona virusom pripeljala do druženja osebno na minimum...
Z današnjim dnem ustvarjam rubriko (tag) "INSTA KUHARIJA". V tej rubriki se bodo znašli preprosti recepti, predvsem s osnovnimi sestavinami. In to hkrati en majhen moj prispevek, da bomo vsi skupaj v tem obdobju kar se da kvalitetno živeli... Prepričan sem, da se bomo po tem obdobju, ob spletu vseh okoliščin, dvignili še močnejši in še bolj povezani.
Vsi prispevki bodo objavljeni na družabnih omrežjih in blogu Blaž Kuha, ki ga trenutno prebirate. To je tudi poziv, da mi pošljete sporočilo in se bom potrudil, da vam odgovorim v najkrajšem možnem času. Gledate par artiklov in ne veste kaj bi skuhali, se vam je med kuhanjem kje zataknilo in ne veste kako naprej, recept vam ni uspel.... V kontakt lahko stopite preko družabnih omrežij (INSTAGRAM, FACEBOOK, TWITTER), e poštnega naslova (blaz.kuha@t-2.net), kot komentar na blogu in preko hitrega kontakt obrazca (ob desnem robu na blogu). S svojimi dolgoletnim izkušnjami v kuhinji se bom potrudil po najboljših močeh najti rešitev...

In vsekakor ne pozabite:


Pri preprečevanju okužbe z virusom SARS-CoV-2 je tako kot pri drugih nalezljivih bolezni, ki povzročajo okužbe dihal, priporočljivo upoštevati naslednje vsakodnevne preventivne ukrepe:

Izogibamo se tesnim stikom z ljudmi, ki kažejo znake nalezljive bolezni.

Ne dotikamo se oči, nosu in ust.

V primeru, da zbolimo, ostanemo doma.

Upoštevamo pravila higiene kašlja.

Redno si umivamo roke z milom in vodo.

V primeru, da voda in milo nista dostopna, za razkuževanje rok uporabimo namensko razkužilo za roke. Vsebnost etanola v razkužilu za roke naj bo najmanj 60 %. Razkužilo za roke je namenjeno samo zunanji uporabi. Sredstva za čiščenje/razkuževanje površin niso namenjena čiščenju/razkuževanju kože.

Splošna uporaba zaščitnih mask ni potrebna.

V času povečanega pojavljanja okužb dihal se izogibamo zaprtih prostorov, v katerih se zadržuje veliko število ljudi. Poskrbimo za redno zračenje zaprtih prostorov.


vir: ⏩NIJZ - NACIONALNI INŠTITUT ZA JAVNO ZDRAVJE (s klikom na povezavo bodite obveščeni z vsemi aktualnimi zadevami o virusu KOVID-19 ...)

VSE DOBRO IN PAZITE NASE!
BLAŽ



0

Ni komentarjev

Objavite komentar

both, mystorymag

NE SPREGLEJ

AVOKADO, ZDRAVO, BREZ GLUTENA
Copyright © Blaž Kuha 2023. Vse pravice pridržane.
izdelal by templateszoo