Slider

script type='text/javascript'>var postcount = 11;

Maronova župa

S kostanja se lahko pripravi kopica različnih jedi. Od predjedi pa vse do sladice. Današnji zapis je namenjen slovenski narodni jedi maronova župa.
0


Insta potovanje po Sloveniji se nadaljuje!

Danes se ustavljamo na Štajerskem s Prekmurjem. Jesenski sadež je eden od krivcev, da se pozno jeseni odločimo za pohajkovanje po gozdovih. S kostanja se lahko pripravi kopica različnih jedi. Od predjedi pa vse do sladice. Današnji zapis je namenjen slovenski narodni jedi maronova župa. Pri pripravi potrebujete jušno osnovo ali kostno juho, recept si lahko ogledate ⏩TUKAJ⏪. Lahko pa seveda uporabite tudi govejo juho, če imate kuhano! 😉😋👍👌 Kot dodatek prilagam meni najljubšo sladico iz kostanja, ki jo sestavil pred leti, recept ⏩TUKAJ⏪. No pa potrebno je poznati tudi kakšen trik. Enostavno kuhanje kostanja... ⏩TUKAJ⏪ Za konec želim poudariti, da lahko kuhanj kostanj tudi zamrznete in recimo uporabite sredi poletja... 




0

Ni komentarjev

Objavite komentar

both, mystorymag

NE SPREGLEJ

AVOKADO, ZDRAVO, BREZ GLUTENA
Copyright © Blaž Kuha 2023. Vse pravice pridržane.
izdelal by templateszoo