Slider

script type='text/javascript'>var postcount = 11;

Kuhana piščančja prsa

ZDRAVA PREHRANA: kuhana piščančja prsa...
 

Sveže!

Kombinacija okusov za zimske dni!

V predhodni objavi obljubil zapis, ki se navezuje na sobotno kosilo in se uvršča v svežo rubriko ⇛FitFreš.
Ob piščančjih prsih uporabil zelenjavo, ki je v ospredju v jesensko zimskem obdobju. Korenje, gomolj zelene, kolerabe in peteršilja.

PS😂😁😂
Kot že omenil v predhodni objavi, bom v rubriki zapisoval recept namige, ki se bodo po novem znašle na mojem krožniku. S tem, da bi rad poudaril. Meni resnično najbolj všečna kalorična hrana 😁😂😁 a bom delal, take kombinacije, da ne bo problem zdržati ob osveženem jedilniku... A želim tudi dokazati, da se z malo dobre volje in brez LAKOM pretresov, da spremiti navade...

V obdobju "covid19" se spremenile navade in tudi prehrana. Čas, da grem nazaj na stara pota... Pred krizo bila navada, da se gre ob sobotah na glavno tržnico. Sedaj čas, da navada pride nazaj...
Ob povratku na stara pota se končno na mizi znašla domača solatna mešanica, ki jo pripravim iz rukole, motovilca, listov mlade špinače in radiča trebljenec.
RECEPT NAMIG
V kozico položimo piščančja prsa. Dodamo kose očiščene gomoljne zelenjave (korenje, peteršilj, koleraba, zelena) in zalijemo s toliko hladne vode, da sestavine pokrijemo.
Začinimo z granulat česnom, majaronom in kajenskim poprom. Dodamo eno govejo jušno kocko, pokrijemo kozico in ko zavre kuhamo 30 minut. Po potrebi solimo.

Ob glavni jedi serviramo skledo solate z bučnim prelivom (V posodico nalijemo bučno olje in limonin sok. Začinimo s soljo in granulat česnom. Premešamo, da se sol raztopi in prelijemo solato.).
0

Ni komentarjev

Objavite komentar

both, mystorymag

NE SPREGLEJ

AVOKADO, ZDRAVO, BREZ GLUTENA
Copyright © Blaž Kuha 2023. Vse pravice pridržane.
izdelal by templateszoo