Slider

script type='text/javascript'>var postcount = 11;

Bučkini rezanci s česnovo omako in parmezanom

Bučkini rezanci z masleno česnovo omako in parmezanom – hitro, lahko in okusno kosilo, pripravljeno v manj kot 20 minutah.
0
Bučkini rezanci na krožniku, preliti z masleno česnovo omako in posuti s sveže naribanim parmezanom

Ponedeljek začnimo lahkotno, a z okusom! Bučkini rezanci so sveža, hitra alternativa testeninam – česnovo-maslen preliv pa naredi jed pravo poletno tolažbo.

Sestavine (za 2 osebi)

  • 2 večji bučki

  • 1 žlica masla

  • 2 stroka česna

  • 40 g parmezana

  • sol, poper - po okusu 

  • olivno olje

Postopek

  1. Bučke spiralno nareži v rezance.

  2. Na maslu popeci sesekljan česen. Ko zadiši, dodaj bučke in rahlo popraži (3 min).

  3. Začini in postrezi s parmezanom.

Dodaj pest grobo sesekljanih pinjol ali mandljev za dodatno teksturo.

0

Ni komentarjev

Objavite komentar

both, mystorymag

NE SPREGLEJ

GLAVNA JED, SLADICA, NOVIČKE
Copyright © Blaž Kuha 2025. Vse pravice pridržane.
izdelal by templateszoo